(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Vapo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018
Energy-divisioona vastaa Vapo-konsernin tarjoamista energia- ja polttoaineratkaisuista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Tarjoamme energiantuottajille turve-, puu- ja pellettipolttoaineita sekä toimialan kehittyneimpiä etäkäyttöpalveluita. Teollisille ja kunnallisille asiakkaillemme tuotamme lämpöä ja höyryä palveluna kuudella voimalaitoksella sekä noin 150 lämpökeskuksella. Toimitamme kuluttaja-asiakkaillemme kaukolämpöä yli 35 kaukolämpöverkossa. Pellettiasiakkaitamme palvelemme sekä oman myyntipalvelumme ohella verkkokaupassamme. Divisioonan liikevaihto on 280 MEUR, josta puolet tulee uusiutuvista biopolttoaineista ja energiaratkaisuista.

Energy Users -yksikköön Ilomantsin pellettitehtaalle/voimalaitokselle haetaan

PROSESSINHOITAJAA

Prosessinhoitajana vastaat pellettitehtaan ja kattilalaitoksen tuotteiden valmistuksesta sekä koneiden ja laitteiden toimivuudesta valvomalla laitteistojen toimintaa, ohjausta sekä tuotantoa. Työ on vuorotyötä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan muun henkilöstön ja Vantaalla sijaitsevan keskusvalvomon henkilöstön kanssa.

Sinulla on paineensietokykyä ja motivaatiota vaihteleviin työtehtäviin sekä valmiutta omaksua uusia asioita. Kykenet sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Olet kiinnostunut tekniikasta ja pidät työskentelystä koneiden ja laitteiden parissa.

Eduksi katsotaan pellettituotannon ja voimalaitosprosessin tuntemus sekä peruskoulutus prosessi- tai automaatioalalta. Tehtävään syventävä koulutus annetaan työskentelyn ohessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa laitospäällikkö Antti Virtanen, ma-pe klo 9-15, puh. 040 570 5399.

Jätä hakemuksesi 23.9.2018 mennessä osoitteessa vapo.com/rekrytointi - Avoimet työpaikat.