(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018
Metsä Board Kyro Kyröskoskella valmistaa korkealaatuista päällystettyä taivekartonkia vaativiin pakkauksiin ja graafisiin loppukäyttöihin. Kyron tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 190 000 tonnia ja se työllistää noin 150 henkilöä.

PROSESSINHOITAJA

Tehtävän kuvaus

Haemme kartonkikoneen prosessinhoitajaa Kyröskoskelle vakituiseen työsuhteeseen, TAM 37 työaikamuotoon. Aloitusvaiheessa työnkuvasi konelinjalla riippuu aikaisemmasta kokemuksestasi mutta se voi muotoutua matkan varrella oman motivaatiosi ja kehittymisesi kautta. Prosessinhoitajana tulet kuitenkin tekemään työsi aina kustannustehokkaasti laatua, ympäristöä tai turvallisuutta unohtamatta. Päivittäinen työsi onkin prosessin valvomista, laadun tarkkailua, siisteydestä huolehtimista sekä vikojen ja häiriöiden poistoa yhteistyössä muun henkilöstön kanssa.

Uskomme toiminnassamme yhdessä tekemiseen ja monitaitoisuuteen. Koulutamme henkilöstöämme mahdollistaaksemme monipuolisen työnkierron ja turvataksemme osaamisen tason työn eri vaiheissa.

Työ alkaa sovitusti, kuitenkin mahdollisimman pian.

Edellytykset

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja työhön tarttuvaa asennetta. Haluat kehittää omaa ammattitaitoasi, pyrit tekemään aina parhaasi ja tulet toimeen kaikkien kanssa. Olet lisäksi ratkaisukeskeinen ja positiivisesti asioihin suhtautuva tiimipeluri, joka ei jätä muita pulaan.

Edellytämme sinulta tekniikan alan perustutkintoa (esimerkiksi prosessi) ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Mekaanisen kunnossapidon, voimalaitos- tai sähkö-/automaatiopuolen aiempi kokemus katsotaan eduksesi.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Kati Hilo p. 050 350 5077.

Hakeminen

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemuksesi perjantaihin 25.5.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.