(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja termiseen käsittelyyn
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2020

Työnkuvasi

Haemme Riihimäen laitoksillemme termiseen käsittelyyn prosessinhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu mm. kahden arinapolttolaitoksen ja yhden korkealämpötilapolttolaitoksen sekä energiantuotannon operointi- ja käyttötehtävät. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kehittyvässä ja kasvavassa toimintaympäristössä, ammattitaitoisen työyhteisön sekä mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen. Työskentelet tiimissä, jossa vuoromestarin lisäksi on viisi prosessinhoitajaa. 

 

Odotamme sinulta

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, mielellään insinöörin tutkintoa, pitkäjänteisyyttä, yhteistyökykyä ja vastuullista työskentelyotetta. Kokemus voimalaitoksen operointi- ja käyttötehtävistä sekä englannin kielen taito ovat eduksi. Työskentelet sujuvasti digitaalisessa maailmassa. 

 

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 17.5.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Juha Nykänen puhelimitse 050 331 1168 pe 24.4. klo 10 - 12 ja ke 13.5. klo 13 - 15. Voimme aloittaa hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.