Prosessinhoitaja / Tampereen Vesi liikelaitos
Tampereen Vesi Liikelaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 63 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme prosessinhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1.2022 - 30.9.2023. Prosessihoitajan tehtäviin kuuluu vedentuotantolaitosten ja vedenjakelun käytön sekä prosessien ylläpito- ja huoltotehtävät, jolla varmistetaan vedentuotantolaitosten toiminta ja häiriötön vedenjakelu Tampereella ja Pirkkalassa joka päivä ympäri vuoden. Työhön kuuluu myös kemikaalien vastaanottoon, käyttöön ja turvallisuuteen liittyvät tehtävät. Tampereen Vesi operoi kahta suurta ja kahta pientä pintavesilaitosta sekä viittä pohjavesilaitosta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammatillinen tutkinto esimerkiksi prossessitekniikan, kemian tai automaation alalta. Hakijalla tulee olla kokemusta prosessinhoitotehtävistä ja/tai valvomotyöstä soveltuvalta alalta.

Eduksi luetaan kokemus vesilaitosten operointi- tai ylläpitotehtävistä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä mahdollisuutta tehdä vuorotyötä.
Tehtävässä vaaditaan voimassa oleva B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Sini Vuorinen puh. 040 806 2023, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 25.10.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Käyttöinsinööri Sini Vuorinen puh. 040 806 2023, sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot