(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Muutos alkaa sinusta. Tule mukaan luomaan puhtaampaa maailmaa!

Haemme PROSESSINHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen Fortum Waste Solutions Oy:lle Riihimäelle Kynttilätien muovinkierrätyslaitokselle.

Prosessinhoitajan monipuolisessa tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään osaamistasi osana kokenutta tiimiä kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla.

Uudelta tiiminjäseneltä Fortum toivoo oppimishaluista, oma-aloitteellista ja aktiivista asennetta. Taustaltasi voit olla jo teollisuuden tuotantoprosessien käytön ja kunnossapidon ammattilainen tai työuraasi aloitteleva teknisen koulutuksen omaava henkilö.

Tehtäviisi kuuluvat mm. materiaalien vastaanotto/tarkastaminen, prosessilaitteiden käyttö- ja huoltotyöt sekä tuotteiden laadunvalvonta. Tulevien työkaveriesi pitkät työurat Fortumilla prosessinhoitajina toimiessaan ovat merkki siitä, että työpäivissä riittää vaihtelevuutta ja mahdollisuuksia itsensä haastamiseen. Tulet toimimaan tehokkaana linkkinä tuotannossa, jos sinulla on aiempaa kokemusta trukin sekä muiden koneiden ja laitteiden käsittelystä.

Fortumin työntekijänä sinulla on kattavat terveydenhuollon palvelut, nykyaikaiset ja toimivat työvälineet sekä tinkimätön työturvallisuuden taso, johon sinulta vaaditaan ehdotonta sitoutumista. Työntekijöiden hyvinvointiin kiinnitetään huomiota myös monin eri tavoin.

Työtä tehdään keskeytyvässä 3-vuorossa 8 tunnin työnkierrolla ja palkkaus perustuu Kemian perusteollisuuden työehtosopimukseen. Työt alkavat heinä-elokuun vaihteessa.

Kiinnostuitko prosessinhoitajan työstä hyvässä porukassa?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Voitaisiinko kertoa sinulle lisää? Ota vain yhteyttä Janneen!

Yhteystiedot: janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637 (arkisin klo 10:00-15:00).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi