(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja rejektilaitokselle, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.
Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.


Etsimme nyt Heinolan toimipisteeseen PROSESSINHOITAJIA REJEKTILAITOKSELLE


Työtehtäviisi kuuluvat rejektilaitoksen tuotannolliset työtehtävät. 
Tämä tehtävä soveltuu prosessityön opiskelijalle ja/tai henkilölle, joka on kiinnostunut työskentelemään tuotannon työtehtävissä.
Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää asennetta ja motivaatiota työntekoon. Tehtävässä tarvitaan hyviä tiimityötaitoja, tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta. Työ edellyttää 18-vuoden ikää. Kyseessä on vuorotyö.


Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.  

Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi 044 777 5103