Prosessinhoitaja Orionille, inhalaattorituotanto
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavia työntekijää Orion Oyj:lle inhalaattorituotantoon monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin katkeavaan 3-vuorotyöhön Espooseen. Työsuhde on aluksi määräaikainen.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orionille Espooseen uutta työntekijää inhalaattorituotantoon keskeytyvään 3-vuorotyöhön Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja on alkuun määräaikainen. Työt pitävät sisällään mm. puhdastilassa tehtävää inhalaattorien lääkeaineiden massanvalmistusta, täyttölinjojen operaattorin tehtäviä, valmiiden tuotteiden pakkausta ja muita tuotannon avustavia tehtäviä, sekä laadun tarkkailua ja työvaiheiden dokumentointia. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua lääketeollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään kotimaiseen yritykseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä erittäin hyvässä tiimissä, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265657
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0503546065
  • Sijainti: Espoo