(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja Nammo Vihtavuori Oy:lle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2018
Toimenkuva
Työtehtäviisi kuuluu vedensyrjäytysprosessin, kuivauksen ja pakkauksen operointi, valvonta ja hoito. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluvat myös ennakkohuoltotyöt sekä avustaminen pienemmissä kunnossapitotöissä. Työn sisältöön kuuluu myös laadunvalvontaa sekä trukilla ajoa. Vastaat omalta osaltasi työtilojen puhtaudesta ja siisteydestä. Työ on 2-vuorotyötä viitenä päivänä viikossa, työhön valittavalta edellytämme valmiutta 3-vuorotyöhön.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijalta ahkeraa ja motivoitunutta työasennetta, tarkkuutta, tunnollisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Sinulla tulee olla hyvät ICT-taidot sekä kokemusta huoltotehtävistä. Olet aidosti kiinnostunut alasta ja motivoitunut antamaan vahvan panoksen tiimin jäsenenä. Aikaisempi kokemus räjähdysaineteollisuudesta tai kemianteollisuudesta katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Työpaikka sijaitsee Vihtavuoren tehdasalueella Ruutitehtaantiellä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään huhtikuussa ja on 31.12.18 saakka määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä Nammo Vihtavuori Oy:n palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Hae paikkaa 20.3.18 mennessä täyttämällä hakemus nettisivuillamme osoitteessa vmp.fi ja merkitsemällä tämä paikka kiinnostavaksi tai lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla otsikolla "Prosessityöntekijä" osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Kesto
31.12.2018 saakka, mahdollisesti pidempään.
Lisätietoja
Laura Lyytikäinen, Laura.Lyytikainen@vmp.fi, 040 307 5143
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.03.2018 mennessä.