(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja laadunvalvontaan
Salko Painting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019
Salko Painting Oy
Salko Painting on rakennustuoteteollisuuden pintakäsittelyyn ja jatkojalostukseen erikoistunut alihankkija. Ammattitaitoinen henkilöstö vastaa tuotannosta vuosikymmenten kokemuksella. Yritys on erikoistunut suulakepursotetun alumiiniprofiilin jauhemaalaamiseen ja mekaaniseen työstöön. Strategiamme on investoida vahvasti uuteen teknologiaan ja panostaa asiakaskohtaiseen palveluun.
Toimenkuva
Salko Painting Oy etsii joukkoonsa prosessinhoitajaa laadunvalvontaan. Työssä menestyminen vaatii erityistä tarkkuutta ja tuntemusta laadunvalvontaprosesseista. Laadunvalvonnan lisäksi työtehtävät saattavat ajoittain sisältää myös muita alihankintamaalaamon tehtäviä. Olet työotteeltasi tehokas ja itsenäiseen työhön kykenevä. Työssä raportoit suoraan esimiehellesi.
Odotamme sinulta
Tehtävään hakevan henkilön tulee omata soveltuva koulutus tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Kemian alan tuntemus katsotaan suurena etuna.
Muut tiedot
VMP Varamiespalvelu hoitaa rekrytointiprosessin, mutta työhön valittava henkilö palkataan suoraan Salko Painting Oy:n kirjoille. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Isabella p. 050 582 4422 arkisin 9-15.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Isabella Sillstén-Olufuwa, forssa@vmp.fi, 050 582 4422 / 040 307 5260
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2019 mennessä.