(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja, Kumera Machinery Oy (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Kumera-konserni tunnetaan höyrykuivaimien globaalina markkinajohtajana, perinteikkäänä teollisuusvaihteiden valmistajana, valimona ja raskaan konepajateollisuuden sopimusvalmistajana. Yritys palvelee teollisuuden alihankkijana tarjoten vaativia koneistukseen, lämpökäsittelyyn, hitsaukseen, kokoonpanoon ja pinnoitukseen liittyviä palveluita. Yritys sijaitsee Kylmäkoskella, rauhallisella alueella aivan päätien läheisyydessä. Kumera Machinery Oy on vakaa, kansainvälinen, työntekijöistä välittävä perheyritys, jolle työpaikan hyvä henki on tärkeää. Kumeralle jäädään, ja sinne tullaan tekemään töitä kauempaakin. Yritys auttaa tarvittaessa asunnon hankkimisessa, tarjoaa hyvät työterveyspalvelut sekä liikuntapalvelut. Tutustu lisää yritykseen oheisen videon kautta: www.kumeramachinery.com!

Etsimme heille nyt Kylmäkoskelle lämpökäsittelytehtäviin

PROSESSINHOITAJAA.

Tehtäviisi kuuluvat kaikki karkaisimon työtehtävät. Toimit hiiletyskarkaisua tarjoavan metallikarkaisimon lämpökäsittelyprosessitehtävissä. Lisäksi tehtäviä täydennetään valitun osaamista vastaavilla oheistehtävillä.

 Edellytämme hakijalta

  • alalle soveltuvaa koulutusta
  • valmiutta 2-3-vuorotyöhön
  • kykyä itsenäiseen työhön
  • suomen kielen taitoa

Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva, vastuuntuntoinen ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on tarkka työote ja ymmärrys laadun merkityksestä. Huomioimme tässä haussa myös työhön osallistuvat esimieshakijat, joilla on toimialaosaamista. Työn luonteesta johtuen eduksi katsomme erityisesti joustavuuden ja itseohjautuvuuden. 

Työ alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, ja tässä on mahdollisuus siirtyä yrityksen kirjoille jo 4 kuukauden kohdalla. Tarvittaessa autamme asumisjärjestelyissä, joten voit hakea kauempaakin! Palkkaus on teknologiateollisuuden TES:n/sopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n  myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501. Suoraan yritykseen hakemuksia ei voi kohdentaa.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=269 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.