(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja ja prosessinkehittäjä
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

​​​​Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme vuoden lopussa 594. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

 

Etsimme nyt Helsingin Kivikkoon tuoretuotetehtaallemme kahta osaajaa

PROSESSINHOITAJA

Vastaat tehtävässä tuoretuoteryhmän tuotannon sujumisesta osastollasi. Vuorossa vastaat tuotantokirjausten toteutumisesta, opastat työntekijöitä ja ratkot joustavasti tuotannossa ilmeneviä haasteita. Osallistut uusien tuotteiden lanseeraukseen tekemällä työaikamittauksia sekä suorittamalla ohjeistuksien mukaisia koeajoja ja tarkistuksia. Osallistut lisäksi normaaliin tuotannon valmistustyöhön vuorossasi. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta. 

Toivomme sinulta prosessinhoitajan tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Katsomme eduksi kokemuksen vastaavista tehtävistä elintarvikealalta tai prosessiteollisuudesta. Omaat ratkaisukeskeisen sekä aikaansaavan työotteen. Työturvallisuus ohjaa kaikkea toimintaasi ja ymmärrät ruokatuotannon hygieniavaatimukset. Kivikossa työskentelemme 2-vuorossa.

 

TUOTEKEHITYKSEEN OSALLISTUVA PROSESSIKEHITTÄJÄ

Vastaat tehtävässä tuoretuoteryhmän uusien tuotteiden viemisestä tuotantoon. Tehtävässä vastaat laatujärjestelmän mukaisesti tuotekorttien ja valmistusohjeiden ylläpidosta ja uusien tuotteiden koulutuksesta tuotannon työntekijöille, näytetuotantojen ja koeajojen suunnittelusta sekä tuotteiden etikettien ja pakkaustekstien oikeellisuudesta. Tuet myös uusien laitteiden käyttöönotossa ja tuotekehitysprojekteissa tuotannon ja tuotekehityksen yhteisenä osaajana. Osallistut lisäksi normaaliin tuotannon valmistustyöhön vuorossasi. Tehtävään ei sisälly esimiesvastuuta.

 

Toivomme sinulta soveltuvaa ammatillista koulutusta, tai kokemusta vastaavasta työstä elintarvikealalta. Omaat ratkaisukeskeisen sekä aikaansaavan työotteen etkä pelkää käyttää koneita ja tietojärjestelmiä. Työturvallisuus ohjaa kaikkea toimintaasi ja ymmärrät ruokatuotannon hygieniavaatimukset. Kivikossa työskentelemme 2-vuorossa.

—–

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa sekä mahdollisuuden kehittyä talon sisällä vaativampiin tuotannon tai tuotekehityksen tehtäviin. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea kehittämässä kasvaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Martti Kantola 23.4. kello 15-16 ja 25.4. kello 15-16 p. 010 402 4243. 

Kerrothan hakemuksessasi oletko kiinnostunut prosessinhoitajan vai prosessinkehittäjän tehtävästä.​ Hae paikkaa 1.5.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake osoitteessa https://apetit.fi/tule-meille-toihin/