(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja betonitehtaalle / Lujabetoni Oy
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Lujabetoni Oy etsii pitkäaikaiseen työsuhteeseen prosessinhoitajaa valmisbetoniasemalle pääkaupunkiseudulle.

Odotamme sinulta:

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä betoniteollisuuden parissa. Eduksesi katsotaan betonilaborantti ja -mylläri koulutus. Odotamme sinulta tarkkaa ja huolellista työotetta sekä soveltuvuutta itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn. Työtä tehdään yleensä 2-vuorotyönä (myös mahdollisesti 3-vuorotyönä).

Tarjoamme sinulle:

Prosessinhoitajana pääset vastaamaan monipuolisesti erilaisista työtehtävistä kuten betonin valmistuksesta ja laadunvalvonnasta, betonitilausten käsittelystä ja toimitusjärjestelyistä sekä raaka-aineiden tilauksista. Pääset työskentelemään kotimaisessa perheyritysksessä, jolla on yli 60-vuoden kokemus betonirakentamisesta. Lujabetoni Oy on vakavarainen ja kansainvälinen toimija, jonka liikevaihto on 170 miljoonaa euroa. Työ alkaa pidemmällä määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen soveltuvalla tekijälle on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

"Osaava henkilöstö on toimintamme kriittisin voimavara ja siksi haluammekin pitää ihmisistämme hyvää huolta ja kehittää heidän ammattitaitoaan. Panostamme vahvasti koulutukseen ja valmentamiseen sekä ennaltaehkäisevään työturvallisuustoimintaan. Työhyvinvointiin panostamisella on Lujabetonissa jo pitkät perinteet. Lujabetonilla onkin usean tutkimuksen mukaan toimialan paras työnantajamaine – ja haluamme pitää siitä kiinni myös jatkossa." -Lujabetoni Oy

Hae tehtävää:

Mikäli olet etsimämme osaaja, laitathan meille hakemusta jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Täytä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi palkkatoiveen ja CV:n kera.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse jatta.koivisto@amiko.fi tai puhelimitse 050 476 6545.