(Poistunut julkaisusta)

Prosessinhoitaja (2) / Tampereen Vesi
Tampereen kaupunki, Tampereen Vesi Liikelaitos, Vedentuotanto ja jäteveden puhdistus, Vedenkäsittely

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 67 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme kahta prosessinhoitajaa Tampereen Vedelle kesätöihin ajalle 3.5.-31.8.2021.

Prosessinhoitajan tehtäviin kuuluvat käyttö- ja ylläpitotehtävät Tampereen Veden vedentuotantolaitoksilla sekä käytönvalvojien vuosilomien sijaisuus.

Tehtävässä vaaditaan vähintään yhden vuoden prosessi-, kemian- tai ympäristötekniikan opinnot. Työssä tarvitaan B-ajokortti. Eduksi katsotaan vesityö- ja työturvallisuuskortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sini Vuorinen puh. 040 806 2023.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Sini Vuorinen puh. 040 806 2023