(Poistunut julkaisusta)

Prosessilaborantti
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme tuotantoon laboratorio ja QC-osastolle prosessilaboranttia vakituiseen työsuhteeseen Orion Diagnostica Oy:lle valmistamaan ja testaamaan immunologisia ja nukleiinihappomonistukseen perustuvia reagensseja. Työtä tehdään päivävuorossa Espoossa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kehittyä laboratorion ammattilaiseksi osana osaavaa ja kannustavaa tiimiä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia, joten jokaiselle päivälle riittää uutta opittavaa. Meillä olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Orion Diagnosticalle Espooseen hyvien kulkuyhteyksien varteen uutta prosessilaboranttia työskentelemään vaihtelevissa laboratorion tehtävissä. Työt alkavat elokuun aikana ja työsuhde on vakituinen. Prosessilaborantin tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • Radioimmunologisten ja immunologisten tuotteiden valmistus ja testaus
  • Nukleiinihappomonistukseen perustuvien tuotteiden valmistus ja testaus
  • Myynti- ja prosessipuskureiden valmistus ja testaus
  • Mikrobiologisten tuotteiden elinkaaren aikainen testaus

Edellytämme hakijalta laborantin koulutusta tai tätä vastaavaa koulutusta, sekä aikaisempi kokemus laborantin tehtävistä katsotaan eduksi. Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä kykyä työskennellä ryhmässä. Eduksi tehtävässä pärjäämiseen katsotaan SAP-osaaminen sekä kokemus diagnostiikkateollisuudessa työskentelystä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Olisiko tässä sinulle uusia haasteita työurallesi? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi meille heti. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Topi Peltoluhta puh. 050 354 6065 tai topi.peltoluhta@barona.fi