Prosessilaatuinsinööri kiillotus- ja ionitrimmauksen prosessialueelle
Okmetic Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Etsimme vahvistuksia piikiekkotuotannon prosessilaatutiimiin kiekkojen kiillotus- ja ionitrimmauksen prosessien alueelle. Työtehtäviisi kuuluvat prosessin vakaan suorituskyvyn ja tuottavuuden ylläpito, prosessihäiriöiden juurisyiden systemaattinen etsiminen ja eliminointi ja prosessivaihtelun vähentäminen. Tehtävä on mielenkiintoinen yhdistelmä käytännönläheistä insinöörityötä ja systemaattista laadun kehittämistä. Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaan Koivuhaassa.  

Prosessilaatuinsinöörin tehtävässä seuraat ja kehität CMP-kiillotuksen ja yksipuolisen kiillotuksen sekä ionitrimmauksen (Ion Beam Trimming) tuotantoprosessien ja -laitteiden käytettävyyttä, tuotannon suorituskykyä sekä saantoa ja ratkot tuotannon välittömiä haasteita.

Vastuullasi on myös prosessivaihtelun juurisyiden etsiminen ja prosessivaihtelun systemaattinen vähentäminen. Tehtävä tarjoaa hyvän tasapainon käytännön työn ja systemaattisen prosessidataan perustuvan laadunkehitystyön välillä. 

MILLAISTA TYÖKAVERIA ETSIMME?

  • Sinulla on soveltuvaa tekninen koulutus (ins. , DI, FM)  kemian-, materiaalitekniikan, prosessitekniikan tai fysiikan alueelta.
  • Olet kiinnostunut tilastollisista menetelmistä ja pohjaat päätöksesi dataan ja analyyseihin.
  • Sinulla on hyvät analysointi-, organisointi- ja priorisointikyvyt.
  • Pystyt toimimaan tiimissä hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi ansiosta. 
  • Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi.
  • Arvostamme innostusta teknologiaa kohtaan sekä halua kehittyä ja oppia uutta.
  • Arvostamme myös mahdollista työkokemusta prosessiteollisuudesta tai tutkimuksesta.

Tehtävässä koulutamme sinulle vähintään Six Sigma Green Belt -tasoisen osaamisen. Tehtävässä on eduksi jo aikaisempi osaaminen SPC:stä, JMP:stä tai Minitabista sekä Excelistä. Tarvittaessa myös tilastollisten työkalujen ja laatumenetelmien käyttö on mahdollista kouluttaa.

MISTÄ SINÄ INNOSTUT TYÖSSÄSI?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille mistä sinä innostut. Kerromme mielellämme lisää siitä millaista meillä on työskennellä ja millaisia uramahdollisuuksia meillä on tarjota sinulle. Lähetä meille ansioluettelosi 31.10.2021 mennessä alla olevasta linkistä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Process Quality Manager Roland van Gerven: roland.vangerven(a)okmetic.com (in English), 050 3139058
  • HR-tiimistä Maria Berglund maria.berglund(a)okmetic.com tai 0405615153

Okmetic on osa globaalia elektroniikkateollisuutta

Okmetic on globaalisti toimiva korkean teknologian yritys, jolla on hyvät kasvunäkymät. Olemme mailman markkinajohtaja korkean suorituskyvyn piikiekoissa, jotka toimivat alustana mm. antureille, erillispuolijohteille ja analogiapiireille. Elektroniikan määrän lisääntyminen eri toimialoilla lisää samalla myös piikiekkojemme kysyntää. Olemme osa korkean teknologian tuotteiden jalostusketjua. 

Lue lisää puolijohdealan kehityksestä ja Okmeticin toiminnan kehittämisestä

Menestyksen resepti

Osaavat, sitoutuneet ja innostuneet ihmiset tekevät meistä ainutlaatuisen. Meillä on yli 500 ammattilaisen mukava työyhteisö, hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. Perusasiat kuten kilpailukykyiset henkilöstöedut, työn ja vapaa-ajan tasapaino ja osaamisen kehittäminen ovat meillä kunnossa. Uudistetut toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä III kupeessa, Vantaan Koivuhaassa. Panostamme myös henkilöstön hyvinvointiin: meillä on mm. oma kuntosali ja aktiivista harrastus- ja virkistystoimintaa. Vantaan tehtaamme on nykyään savuton työympäristö.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot