(Poistunut julkaisusta)

Prosessilaadun kehittäjä MEMS-tuotantoon
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme nyt laadusta ja tiiminvedosta kiinnostunutta henkilöä Process Quality Engineer -rooliin MEMS-anturien valmistukseemme Vantaan Martinlaaksoon. Tässä tehtävässä työskentelet osana lopputuotekokoonpanon prosessilaaturyhmää, jonka päätavoitteena on varmistaa sisäisten ja ulkoisten asiakkaidemme sujuva tuotantokyky ja tuotteiden korkea laatu.

Prosessilaadun kehitysinsinöörinämme vastaat itsenäisesti prosessialueesi laadun seurannasta ja kontrolloinnista sekä reagoit poikkeamiin ja kehitystarpeisiin valmistusprosesseissa. Toimit päivittäin tiiviissä yhteistyössä tuotannon, laitehuollon, prosessikehityksen, tuotelaadun sekä tuotannonkehityksen ryhmien kanssa. Tehtävänkuva määritetään tarkemmin osaamisesi, kokemuksesi sekä toiveidesi pohjalta.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

 • Päiväpalavereiden fasilitointi

 • Prosessin mittareiden seuranta ja poikkeamiin reagointi

 • Prosessin jatkuva kehittäminen sekä parantaminen

 • Prosessimittareiden kehittäminen

 • Juurisyyselvitykset ja niiden edistäminen

 • PFMEA/CP ylläpito ja kehittäminen

Työskentely osana Muratan prosessilaaturyhmää antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittää asiantuntijuuttasi tiukkojen laatuvaatimusten tuotantoympäristössä. Meillä tutustut nykyaikaisiin teknologioihin, menetelmiin sekä tietysti tiimimme timanttisiin osaajiin. Pääset tekemään monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

 • Tekninen koulutus (ins., DI, FM) automaation, elektroniikan, mekatroniikan tai materiaalitekniikan alalta

 • Kykyä analysoida tietoa ja tehdä päätöksiä

 • Kiinnostusta laadun varmistamiseen ja laatutoiminnan kehittämiseen

 • Hyvää suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista osaamista

 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyökykyä yli tiimirajojen

Tehtävässä menestymistäsi tukee mahdollinen aiempi kokemus kokoonpanoteollisuuden prosesseista ja laitteista, prosessilaadun valvontaan liittyvistä tarkastuksista (AOI, visual inspection) tai lankabondausprosesseista (Wirebonding, destructive testing). Arvostamme myös tietokantaosaamista (SQL) sekä kokemusta tilastollisista laatu- ja prosessinohjaustyökaluista tai -menetelmistä (esim. QPR, ECN, FMEA, Control Plan, SPC, JMP). Tarvittaessa tuemme ja koulutamme sinua tarvittavien työkalujen hyödyntämisessä.

Sovit hyvin kokoonpanoalueemme työporukkaan, mikäli olet aktiivinen, huolellinen ja jaat intomme jatkuvaan parantamiseen ja systemaattiseen tekemiseen. Tiimissämme on paikka alasta innostuneelle osaajalle, jolla on halu löytää ratkaisuja haastaviin teknisiin ongelmiin yhdessä muiden kanssa. Mikäli tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, hae mukaan rentoon ja asiantuntevaan porukkaamme!

Kiinnostuitko?
Jos rooli kuulostaa sinulle sopivalta tehtävältä, lähetä lyhyt hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.11.2019. Täytät hakemuksen näppärästi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Voit tiedustella lisätietoja Markku Kärkkäiseltä hakuaikana arkisin klo 8.00-9.00, p. 050 407 7025 ja muina aikoina markku.karkkainen@murata.com. Markku kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Muratalla työskentelystä. Etenemme rekrytointiprosessissa pikimmiten soveltuvien henkilöiden kanssa. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuajan päättymisen jälkeen. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!