(Poistunut julkaisusta)

Prosessikontrolli-insinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2018

Haemme prosessikontrolli-insinööriä komponenttien kalibroinnin, testauksen ja pakkauksen tuotannon tukeen. Prosessikontrolli-insinöörinä toimit osana prosessikontrollitiimiä, joka vastaa laadun seurannasta, kontrolloinnista sekä poikkeamiin reagoinnista testausprosesseissa. Ryhmän vastuulla on myös prosessien, kontrollien ja toimintatapojen kehittäminen. Tehtävä painottuu testausvuon loppupäähän eli testaamiseen valmiina komponenttina. Vastaat itsenäisesti oman prosessialueesi laadun seurannasta ja toimit läheisessä yhteistyössä tuotannon, laitehuollon, tuotelaadun, tuotannonkehityksen sekä tuotannon työntekijöiden kanssa. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus.

Keskeisiä tehtäviä ovat:

* Tuotannon pakkaus - ja testauslaitteiden saannon ja laadun seuranta

* Laitteiden teknisten ongelmien ratkominen

* Tuotannon sujuvuuden varmistaminen

* Saantoa ja laitteiden kyvykkyyksiä parantavien toimenpiteiden koordinointi systeemiparannuksilla ja laitteiden tai ohjelmistojen kehityksellä

* Tilastollisten työkalujen ja laadunvalvontamenetelmien soveltaminen tuotantoon (SPC, FMEA/CP, MSA, SixSigma, data-analyysi)

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai DI) painottuen mieluiten automaatiotekniikkaan, elektroniikkaan, valmistustekniikkaan tai mekatroniikkaan

* Kykyä analysoida erilaisia vikatilanteita ja tehdä päätelmiä mittausdatan perusteella

* Aikaansaavaa, itsenäistä, luotettavaa ja pitkäjänteistä otetta työhön

* Sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi

Lisäksi arvostamme

* kokemusta testaus- ja mittausjärjestelmistä sekä konenäöstä

* kokemusta elektroniikka- tai puolijohdeprosesseista

* Tietokanta- tai ohjelmisto-osaamista (SQL, Labview, Minitab, JMP)

* Käytännönläheistä otetta ongelmanratkaisuun

* Kykyä koordinoida toimintaa yli organisaatiorajojen

* Halua ja kykyä ottaa vastuuta

Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimityötaitoja sekä systemaattista ja huolellista työskentelytapaa. Olet myös innokas etsimään ratkaisuja erilaisiin teknisiin haasteisiin.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä innostavassa kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä on erinomainen mahdollisuus työskennellä ja kehittyä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa. Tuotteemme ovat merkityksellisiä ja toimivat vaativissa kohteissa mm. liikenteessä ja sydämentahdistimissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi alla olevasta linkistä viimeistään 31.05.2018. Hakijoiden haastattelut pyritään aloittamaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa arkisin klo 15.00 - 17.00 Mikko Heikonen, p. 050 571 8216 tai sähköpostilla mikko.heikonen(at)murata.com.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com