(Poistunut julkaisusta)

Prosessikontrolli-insinööri
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

Haemme prosessikontrolli-insinööriä Muratan MEMS-elementtivalmistuksen kiekkoprosessien alueelle.

Prosessikontrolli-insinöörinä työskentelet osana kiekkovalmistuksen prosessikontrolliryhmää, jonka vastuualueelle kuuluvat piikiekkojen ohutkalvokasvatus, kuiva- sekä märkäetsausprosessit, kiekkopesut ja litografia. Vastaat itsenäisesti oman prosessialueesi laadun seurannasta ja kontrolloinnista sekä reagoit poikkeamiin valmistusprosesseissa.

Tärkeänä osana työtäsi suunnittelet ja toteutat parannustoimenpiteitä tuotannon sujuvuuden ja tuottavuuden varmistamiseksi sekä tarvittaessa ohjaat alueesi prosessikontrolliteknikoiden työtä. Prosessikontrolli-insinöörinä toimit jatkuvassa yhteistyössä päivittäisen tuotannon, laitehuollon, prosessikehityksen, tuotelaadun sekä tuotannonkehityksen ryhmien kanssa.

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:

* Prosessiongelmien selvitys, poikkeavan materiaalin rajaaminen ja riskikartoitus

* Prosessimonitoreiden seuranta, kehitys ja reagointi poikkeaviin tilanteisiin

* Päivittäisen tuotannon sujuvuuden tukeminen ja edesauttaminen

* Laadun varmistaminen ja reagointi havaitsemiisi epäkohtiin

* Oman prosessialueesi Control Planin ja FMEA:n päivittäminen

Tehtävässä menestyminen vaatii:

* Kiinnostusta laadun varmistamiseen ja toiminnan kehittämiseen

* Valmiutta selvittää ongelmia omakohtaisesti tuotannon puhdastilaympäristössä

* Hyviä vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmille ja yhteistyökykyä haastavien ongelmien ratkaisemiseksi

* Selkeää, avointa ja oikeudenmukaista tapaa toimia

* Kattavaa ymmärrystä oman vastuualueesi prosesseista ja niiden merkityksestä muiden prosessialueiden sekä valmistettavien tuotteiden toiminnalle.

* Selkeää raportointia muissa vuoroissa työskentelevälle prosessituelle

* Suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista

Hakijan eduksi luetaan:

* Soveltuva tekninen koulutus (ins., DI, FM)

* Aiempi kokemus puolijohdeteollisuuden valmistusprosesseista, erityisesti plasmaetsausprosesseista ja litografiasta

* Kokemus tilastollisesta prosessinohjauksesta (SPC) sekä laatutyökaluista (FMEA, CP, ongelmanratkaisumenetelmät)

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja vastuullisia työtehtäviä kasvavassa korkean teknologian yrityksessä. Tehtävässä pääset vaikuttamaan päivittäisen tuotannon toimintaan ja kehittämään parempia toimintatapoja. Tiivis yhteistyö muiden asiantuntijoiden kanssa antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi ja hyödyntää kykyjäsi koko yrityksen toiminnan kehittämiseksi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kimmo Haring sähköpostilla kimmo.haring@murata.com tai numerosta 040 532 8483. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevasta linkistä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 70 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com