(Poistunut julkaisusta)

Prosessikemisti
Aidian Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Haemme osaksi Process Quality-tiimiä positiivista ja ammattitaitoista

Prosessikemistiä
 

Tällä hetkellä tiimissä työskentelee 13 henkilöä, jotka vastaavat oman vastuualueensa tuotantoerien valmistusprosesseista ja laadunvalvonnasta sekä niiden kehittämisestä toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi liittyvät päivittäiseen eränvalmistukseen laboratoriossa ja tehdastuotannossa sekä valmistusprosessien toimivuuden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Prosessikemisti tulee työskentelemään mikrobiologisessa tuotelinjassa. Tehtäviäsi ovat esimerkiksi: prosessinaikaisten testien/tulosten analysointi ja jatkotoimista päättäminen, poikkeamien käsittely ja hyväksyntä, prosessilaboranttien töiden ohjaus, CAPA-menettelyt (suunnittelu ja toteutus), oman vastuualueen ohjeistuksen ylläpito jne. Hallitset myös laboratoriotyöskentelyn ja pystyt osallistumaan laboratoriotöihin tarvittaessa.

Työskentelet läheisessä yhteistyössä tuote- ja laadunhallinnan sekä asiakaspalvelun kanssa ja raportoit työssäsi suoraan toiminnon vetäjälle. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (FM tai DI) mikrobiologian, biokemian tai biotekniikan alalta.
  • Mikrobiologisten menetelmien hyvää tuntemusta
  • Oma-aloitteista, aikaansaavaa ja systemaattista työskentelyotetta.
  • Hyviä kommunikointi- ja ryhmätyötaitoja, jotka säilyvät myös kiiretilanteissa, sekä vastuunkantokykyä oman vastuualueen osalta. Tilanteiden haltuunotto ja päätöksenteko nopeallakin aikataululla on sinulle luontaista.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista kommunikaatiota sekä suomen että englannin kielellä

ISO-standardien (13485), IVD-direktiivin ja FDA QSR-vaatimusten tunteminen, sujuva SAP-järjestelmän käyttö sekä aikaisempi kokemus tuotannollisesta toiminnasta katsotaan eduksi.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa yhdessä Suomen IVD-alan kärkiyrityksessä. Toimeen liittyvät tehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat sopivasti haasteita henkilökohtaisen osaamisen kehittämiseen.

Saat lisätietoja tehtävästä soittamalla Laura Vuoriolle, Head of Process Quality, p. 050 3818 647, aikavälillä 19. – 23.10.2020 klo 8-15:30.

Jos tehtävä vaikuttaa kiinnostavalta, lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen recruitment@aidian.eu viimeistään 25.10.2020.