(Poistunut julkaisusta)

Prosessikemisti QC-osastolle
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko sitä oikeaa uramahdollisuuttasi hakeva kemisti, ja haluaisit työskennellä Suomen johtavassa vieritestauksen yrityksessä ihmisten terveydenhoitoa edistävien tuotteiden kehittämisen parissa?

Haemme nyt Orion Diagnostican tuotantoon laboratorio- ja QC-osastolle

PROSESSIKEMISTIÄ

vakituiseen tehtävään. Osastollamme valmistetaan ja testataan immunologisia ja nukleiinihappomonistukseen perustuvia reagensseja sekä tehdään mikrobiologisten tuotteiden elinkaaren aikaista testausta. Meillä työskentelee 23 prosessilaboranttia ja 9 prosessikemistiä erilaisissa tuotanto- ja prosessinkehitystehtävissä.

Tehtävän kuvaus:

Tulet työskentelemään QuikRead-tuoteperheen Liuosvalmistus & QC-tiimissä. Keskeiset tehtäväsi ja vastuusi liittyvät päivittäiseen eränvalmistukseen sekä valmistusprosessin toimivuuden ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtäviesi kirjoon kuuluu esimerkiksi: prosessinaikaisten testien/tulosten analysointi ja jatkotoimista päättäminen, poikkeamien käsittely ja hyväksyntä, prosessilaboranttien viiden hengen tiimin töiden ohjaus, suunnittelu ja toteutus sekä oman vastuualueesi ohjeistuksen ylläpito. Hallitset myös laboratoriotyöskentelyn ja pystyt osallistumaan laboratoriotöihin tarvittaessa.
Työskentelet yhdessä muiden tuotannon organisaatioiden, tuotteen elinkaaren hallinnan, kunnossapidon, asiakaspalvelukeskuksen sekä laadunhallinnan kanssa.

Toivomme sinulta:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (FM tai DI) biokemian, biotekniikan tai kemian alalta.  Saat meiltä toki kattavan perehdytyksen tehtävääsi, mutta hyväksi pohjaksi tekemiselle sinulla olisi hyvä olla jo entuudestaan immunologisten menetelmien, proteiinianalytiikan ja vasta-ainetuotannon tuntemusta.
ISO-standardin (13485), IVD-direktiivin, IVDR-asetuksen ja FDA QSR-vaatimusten tunteminen, SAP-järjestelmän käyttö sekä aikaisempi kokemus tuotannollisesta toiminnasta on eduksesi. 

Tiimissämme viihtyy vastuullinen, motivoitunut, oma-aloitteinen ja aikaansaava tekijä, jolle systemaattinen ja tavoitteellinen työskentelytapa on tuttua. Hyvät kommunikointi- ja ryhmätyötaidot auttavat myös kiireellisissä ja stressinsietokykyä vaativissa tilanteissa. Tiimin töiden ohjaaminen tuntuu sinulle luontevalta ja viihdyt ihmisten parissa. Tilanteiden haltuunotto ja päätöksenteko nopeallakaan aikataululla ei ole sinulle ongelma.

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, sekä mahdollisuuden oppia paljon uutta yhdessä osaavan ja huumorintajuisen tiimin kanssa. Pääset meillä tärkeään tehtävään, jossa vastaat oman vastuualueesi valmistuksesta ja laadunvalvonnasta sekä toiminnan kehittämisestä toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Tulet olemaan töissä yrityksessä, jossa tehdään korkeatasoista asiantuntijatyötä. Olet mukana kehittämässä edistyksellisiä ratkaisuja ihmisten terveydenhoidon hyväksi.

Kuulostaisiko sinun työpaikaltasi? Haethan heti!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ethän siis odota. Hoidamme rekrytoinnin yhteistyössä Accountor HR4:n ja rekrytointikonsultti Ilona Järventaus-Kiiskin kanssa. Haku päättyy 18.8.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Orion Diagnosticalla antaa mielellään tiimin vetäjä Pekka Uskonen, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, p. 050 381 7874.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.