(Poistunut julkaisusta)

Prosessikemisti PLCM-organisaatioon
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Haluaisitko työskennellä kemistinä Suomen johtavassa vieritestauksen yrityksessä ihmisten terveydenhoitoa edistävien tuotteiden kehittämisen parissa?

Haemme nyt Orion Diagnosticalle tuotteiden elinkaaren hallinnan Product Lifecycle management-organisaatioon

PROSESSIKEMISTIÄ

vakituiseen tehtävään. PLCM-organisaatio on osa toimitusketjua ja vastaa tuotannossa olevien tuotteiden tuotehuollosta ja tuoteprosessien kehittämisestä toimintavarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Tällä hetkellä PLCM-tiimissä työskentelee 11 henkilöä, ja pian ehkä myös sinä! Meillä on monipuolista osaamista, kokeneita ammattilaisia ja hyvä yhdessä tekemisen meininki.

Tehtävän kuvaus:

Olet tärkeässä roolissa uuteen IVD-laitteita koskevaan asetukseen (IVDR) liittyvässä projektissa, jossa tehtäviisi kuuluu tuotteiden teknisen dokumentaation analysointi vaatimuksia vasten, tarvittavien testausten suunnittelu ja koordinointi sekä uuden dokumentaation tuottaminen. IVDR-kokonaisuuden ohella tulet toimimaan monipuolisissa tuotteen elinkaaren hallinnan tehtävissä. Toimenkuva kattaa tuotesiirrot (Design Transfer), tuotantoprosessien muutos- ja kehitysprojektit, riskienhallinnan, asiakasvalitusten käsittelyn, teknisen dokumentaation ylläpidon ja painetun pakkausmateriaalien muutokset. Teet työtä yhdessä tuotannon, tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin, ja laadunhallinnan kanssa. Raportoit työstäsi PLCM-organisaation vetäjälle.

Toivomme sinulta:

Menestyäksesi työssä tarvitset soveltuvan ylemmän korkeakoulututkinnon (DI tai FM) biotekniikan, biokemian tai kemian alalta. Sinulla olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta immunologisista menetelmistä ja työskentelystä regulatiivisesti säädellyssä ympäristössä.

ISO-standardin 13485, IVD-direktiivin, IVDR asetuksen ja FDA QSR-vaatimusten tuntemus sekä SAP-järjestelmän käyttökokemus ovat eduksesi.
Tehtävässä viihtymistäsi edesauttaa kiinnostus regulaatioihin ja dokumentaatioon sekä oma-aloitteinen ja aikaansaava työskentelytapa. Olet motivoitunut ja sinulle tuntuu luontevalta ottaa vastuuta omalla toiminta-alueellasi ja työskennellä systemaattisesti kohti tavoitteita. Sinulla on positiivinen asenne ja joustavuutta toimia muuttuvissa olosuhteissa. Tiimipelaajana yhteistyö- ja kommunikointitaitosi eivät petä tiukoissakaan tilanteissa. 

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisia ja haastavia tehtäviä kannustavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työssäsi pääset mukaan vaikuttamaan tuotteen koko elinkaareen. Saat mahdollisuuden toimia eri osa-alueiden ammattilaisten kanssa ja kehittää omaa osaamistasi.
Lisäksi tulet olemaan töissä yrityksessä, jossa tehdään korkeatasoista asiantuntijatyötä, vahvasti mukana kehittämässä edistyksellisiä ratkaisuja ihmisten terveydenhoidon hyväksi.

Kuulostaisiko sinun työpaikaltasi? Haethan heti!

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Ethän siis  odota. Hoidamme rekrytoinnin yhteistyössä Accountor HR4:n ja rekrytointikonsultti Ilona Järventaus-Kiiskin kanssa. Haku päättyy 18.8.

Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä Orion Diagnosticalla antaa mielellään tiimin vetäjä Paula Luokola arkisin klo 8-16 välisenä aikana, p. 050 381 3786.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.