Prosessikehityspäällikkö
Med Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019
Haemme pääkonttoriimme Vantaalle 
 
PROSESSIKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ
 
Tehtävässä olet liiketoimintamme kehittämisen avainroolissa rakentamassa Med Groupin prosesseja ja tuomassa prosessiajattelun kiinteäksi osaksi toimintaamme. Olet tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojen kanssa, asetat selkeät tavoitteet prosessien kehittämiselle, ohjaat kehitystyötä ja raportoit säännöllisesti työn edistymisestä. Hyödynnät kokonaisvaltaista liiketoimintanäkemystäsi ja samalla toimit prosessien ’hands-on’-kehitysvastaavana. Vastaat yhdessä liiketoiminnan kanssa toimintamallien läpiviennistä arkeen ja huolehdit muutosjohtamista tukevista toimenpiteistä. Olet Med Groupin aktiivinen yhteyshenkilö eri sidosryhmille prosessiasioissa. Tukenasi ovat esimiehesi ja muut kehittämisen ammattilaisemme. Raportoit linjassa kehitysjohtajalle sekä pääprosessien kehittämisen osalta liiketoimintojen (ONNI hoiva, ONNI terveys) johtajille. Tehtäväsi edellyttää pienessä määrin matkustamista kotimaassa.
 
Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Sinulla on kyky oivaltaa nopeasti kokonaisuuksia ja taitoa nähdä, miten yksityiskohdat niihin vaikuttavat ja miten prosesseissa huomioidaan asiakkaan ja liiketoiminnan tarpeet. Sinulla on näyttöjä onnistuneiden muutoshankkeiden viemisestä käytäntöön ja saat ihmiset organisaation eri puolilta helposti mukaasi. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. SOTE-alan toimintatapojen tuntemus sekä LEAN-mallin osaaminen katsotaan eduksi. 
 
Olet etsimämme tulevaisuuden rakentaja, jos
  • Olet tavoitteellinen, rohkea, ratkaisuhakuinen ja paineensietokykyinen tiimipelaaja, jolla on erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Olet itsenäiseen työskentelyyn kykenevä käytännön tekijä ja pystyt saattamaan monitahoisen muutoksen järjestelmällisesti eteenpäin
  • Viihdyt kasvavassa yrityksessä, jossa rakennetta sekä toimintatapoja kehitetään
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden. Pääset mukaan kirjoittamaan kasvutarinaamme SOTE-alan suunnannäyttäjäyrityksessä ja luomaan uusia toimintatapoja yhdessä ammattitaitoisen ja energisen henkilöstömme kanssa. Meillä on yhdessä tekemisen henki ja kehitymme yrityksemme kasvun mukana. Liity joukkoomme!
 

Toteutamme tämän haun yhteistyössä kumppanimme Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Anton Helander puh. 050 380 7838 ke 26.6. klo 13-15, ma 8.7. klo 13-15, ke 11.7. klo 9-11 sekä Azetsissa Riitta Oinonen puh. 050 464 1993 ti 2.7. klo 13-15 ja to 4.7. klo 9-11. 

Jätä hakemuksesi 28.7.2019 mennessä klikkaamalla "Hae työpaikkaa".

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279137
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Anton Helander puh. 050 380 7838, Riitta Oinonen puh. 050 464 1993