(Poistunut julkaisusta)

Prosessikehitysinsinööri
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.

Haemme Tampereen tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

PROSESSIKEHITYSINSINÖÖRIÄ

Prosessikehitysinsinöörin monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. oman vastuualueensa tuotantolinjojen jatkuva kehitys, tunnuslukujen ja laadun seuraaminen, työ- ja turvallisuusohjeiden laadinta ja kouluttaminen sekä materiaalihankintoihin osallistuminen.

Arvostamme erityisesti soveltuvan koulutuksen lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa, tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa, halua työskennellä pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti yrityksen linjausten mukaisesti tuotannon toimintaa kehittäen ja tehostaen.

Hyvät kommunikointi- ja ihmissuhdetaidot, vastuullinen ja itsenäinen työote, sekä kyky johtaa omaa työtä laadukkasti ovat olennaisia ominaisuuksia tehtävässä menestymisessä.

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä ja kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Kaipaatko lisätietoja? Tehtävästä lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi


Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/