(Poistunut julkaisusta)

Prosessikehitysinsinööri
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Tehtävän kuvaus

Prosessikehitysinsinöörin tehtävät keskittyvät Fermionilla tuotannossa (Hanko/Oulu) olevien lääkeaineiden tuotehuoltoon ja valmistusmenetelmien edelleen kehittäminen laadun parantamiseksi tai kustannusten alentamiseksi. Osallistut mm. valmistusmenetelmien optimointeihin, tuotannon mittakaavan suurentamisiin ja tuotantoprosessien uudelleenvalidointeihin.
Osaston työtilanteesta riippuen tehtäväsi voivat myös keskittyä uusien lääkeaineiden teollisten valmistusmenetelmien suunnitteluun, kehittämiseen ja optimointiin niin laboratorio-, pilot- kuin tuotantomittakaavassa. Työhösi kuuluu mm. kliinisiin kokeisiin tarvittavien uusien lääkeainekandidaattien skaalaukseen liittyvä tutkimus, pilot-mittakaavan valmistus, ohjeistus ja työntekijöiden koulutus. Lisäksi osallistut kehittämiesi prosessien siirtoihin ja validointeihin Hangon ja Oulun tehtaillamme.

Yksikön kuvaus

Fermionin tuotekehityksessä vastaamme lääkeaineiden synteesireittien kehityksestä ja optimoinnista teollisen mittakaavan tuotantoprosesseiksi, jotka ovat turvallisia, taloudellisia ja ympäristöystävällisiä. Lääkeaineet, joiden parissa työskentelemme ja joita tuotamme ovat sekä geneerisiä että Orion Pharman alkuperäislääkeaineita. Asiakkainamme ovat lääkefirmat maailmanlaajuisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen työn dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Olet mukana kehittämässä lääkeaineiden teollista valmistusta alueen huippuyksikössä.

Edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla prosessiteollisuuden yksikköoperaatioiden (reaktiot, uutot, suodatukset, kiteytykset, tislaukset, kuivaukset ja jauhatukset) ja niiden skaalauksen tuntemusta. Lisäksi toivomme aitoa kiinnostusta reaktiotekniikkaan, kinetiikan mallitukseen, prosessien simulointiin ja simulointiohjelmien käyttöön.

Soveltuva korkeakoulututkinto tehtävään voi olla esim. kemiantekniikan DI. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot työyhteisössä toimimiseen. Henkilönä toivomme sinun olevan joustava, organisointikykyinen, aloittteellinen ja loogisesti ajatteleva. Olet myös kyvykäs ohjaamaan laborantteja ja prosessimiehiä työssään.

Työssä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työajoissa tarvitaan välillä joustavuutta (mm. prosessien siirrot tehtaille). Lisäksi toivomme sinulta valmiutta matkustaa Fermionin tuotantopaikkakunnille sekä yhteistyökumppaneiden toimipisteisiin.

Jos sinulla on kokemusta lääketeollisuudesta, orgaanisen synteettisen kemian osaamisesta, nykyaikaisten analyysimenetelmien tuntemusta tai GxP-kokemusta, nämä katsotaan eduksesi.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.3. Odotamme kuulevamme sinusta!

Lisätietoja tehtävästä saat Matti Mannoselta, puh. +358 50 966 4047 torstaina 21.2. tai perjantaina 22.2. klo 13-14.

 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.