(Poistunut julkaisusta)

Prosessikehitysinsinööri
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Stora Enso Publication Papers Oy Ltd Anjalan Paperitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita. Anjalan Paperitehdas valmistaa hiokepitoisia painopapereita. Paperikone 2 valmistaa päällystettyä kirjapaperia sekä aikakausilehtipaperia ja paperikone 3 päällystämätöntä kirjapaperia sekä erikoissanomalehtipaperia. Anjalan tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja henkilöstöä on tehtaalla noin 300.

Tehtävänkuvaus

Haemme prosessikehitysinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Anjalan Paperitehtaalle.

Prosessikehitysinsinööri vastaa kokonaisuudessaan energiatehokkuudesta, digitalisointihankkeista ja osallistuu erilaisiin tehtaan prosessikehityshankkeisiin. Vastuullasi ovat energiatehokkuuteen ja digitalisointikehitykseen liittyvien investointihankkeiden valmistelu sekä niiden toteutus. Työtehtäviisi kuuluvat lisäksi energian käytön analysointi ja ennustaminen, energianhallintajärjestelmien ylläpito sekä energiaraportoinnin kehittäminen yhteistyössä nykyorganisaation kanssa.

Tarjoamme sinulle erinomaisen työympäristön, hyvän porukkahengen, monipuolisen ja haasteellisen työn, sekä mahdollisuuden kehittyä suuressa metsäteollisuusyrityksessä.

Tehtävänvaatimukset

Etsimme yhteistyö- ja päätöksentekokykyistä sekä pitkäjänteistä henkilöä liittymään organisaatioomme. Toivomme sinun olevan lisäksi analyyttinen.

Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kokemusta metsäteollisuuden kehitys- ja energiatehokkuushankkeista ja projekteista. Lisäksi tarvitset hyvää osaamista Office-työkaluista, SAP- ja tehdasjärjestelmistä sekä yleistietämystä automaatiojärjestelmistä. Tehtävä vaatii sujuvaa englannin kieltä.

Hae tehtävää viimeistään 2.3. mennessä osoitteessa http://www.storaenso.com/careers

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ari Johansson, tehtaanjohtaja, p. 040 556 5246

Risto Mänttäri, suunnittelupäällikkö, p. 040 543 2019