Prosessikehitysinsinöörejä Boliden Harjavallalle
Boliden Harjavalta Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Boliden Harjavalta hakee prosessikehitysinsinöörejä Harjavaltaan

Prosessikehitysinsinöörinä toimit tuotantoprosessien ja laitteiden monipuolisissa kehitystehtävissä tiiviissä yhteistyössä tuotanto- ja projektiosastojen kanssa. Haemme kahta prosessikehitysinsinööriä työuransa eri vaiheilta. Toinen avoin paikka on työuransa alkuvaiheessa olevalle osaajalle ja toinen osaajalle, jolla on soveltuvalta alalta työkokemusta yli kolme vuotta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on prosessimetallurgian ja/tai kemian prosessien perusteet hallussa, DI-tutkinto sekä kykyä soveltaa osaamista käytännön toiminnassa. Menestyksekäs toiminta tehtävässä vaatii projektinjohtotaitoja sekä yhteistyötaitoja eri osastojen, teknologia- ja laitetoimittajien sekä kumppaniyritysten kanssa. Arvostamme näyttöjä prosessikehitystyöstä, käytännön kokemusta teollisessa ympäristössä sekä kone- ja laitetekniikan osaamista. Toivomme sinulta suomen kielen hallinnan lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, myös muu kielitaito on tehtävässä eduksi.

Tule kehittämään itseäsi ja asiantuntijuuttasi osana kannustavaa ja osaavaa tiimiä. Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, erittäin kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus viimeistään 28.2.2021 osoitteessa www.adecco.fi. Liitä hakuun mukaan CV:si palkkatoiveineen. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Nina Vesavuori, 050 383 0168, nina.vesavuori@adecco.fi ja tehtävästä kehitysjohtaja Esa Peuraniemi, 0400 693 231 ja tutkimus- ja kehityspäällikkö Petri Latostenmaa, 0400 778 246.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421716
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Nina Vesavuori (nina.vesavuori (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Harjavalta