(Poistunut julkaisusta)

Prosessikäyttöönottaja kansainvälisiin projekteihin
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Etsimme Vantaalla toimivalle asiakasyrityksellemme prosessikäyttöönottajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa kemian prosessiteknisten laitteiden ja tuotantolinjojen prosessikäyttöönotoissa ympäri maailman. Prosessikäyttöönottajana vastuullasi on toimitus- ja käyttöönottoprojekteissa prosessien toimivuuden testaus sekä projektien onnistunut loppuunsaattaminen. Tämä pitää sisällään myös esimerkiksi käyttöönottokoulutuksien järjestämistä asiakaskohteissa. Projekteissa aisaparinasi toimii automaatiopuolen käyttöönottaja sekä tilanteesta riippuen myös muita tahoja.

Toimit mielelläsi kansainvälisessä ympäristössä ja motivoidut erityisesti projektin onnistuneesta läpiviennistä sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta. Olet työotteeltasi oma-aloitteinen, määrätietoinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on myös valmius reissutyöhön, sillä tehtävä sisältää n. 150 reissupäivää vuodessa.

Omaat lisäksi:

  • Soveltuvan teknisen koulutuksen (esimerkiksi kemiantekniikan insinööri tai DI)

  • Aiempaa työkokemusta kemian prosessitekniikasta sekä hands-on -asenteen

  • Aktiivisen työskentelyotteen sekä erinomaiset kommunikaatiotaidot

  • Sujuvan kirjallisen ja suullisen englannin kielen taidon.

Lisäksi katsomme eduksesi kokemuksen sähkö- ja automaatiotekniikan rajapinnassa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen ja teknisiä haasteita sisältävän mahdollisuuden päästä työskentelemään vahvasti kansainvälisessä tehtäväkentässä monipuolisesti erilaisten projektien parissa. Tehtävä soveltuu parhaiten projekteista syttyvälle henkilölle, joka nauttii niiden onnistuneesta läpiviennistä. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen tehtävässä kehittymiselle.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ilmaisethan mielenkiintosi jättämällä hakemuksen oheisesta linkistä. Tehtävän aloitus on mahdollisimman pian, mutta tarvittaessa kuitenkin sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.