(Poistunut julkaisusta)

Prosessihuoltaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin voimalaitokseen

PROSESSIHUOLTAJA

Etsimme sinua tunnollinen ja kunnollinen siivous-/huoltoalan ammattilainen voimalaitoksen kunnossapito  tehtäviin! Olet jo työskennellyt esim. rakennusalalla siivouksen/raivauksen parissa, tai omaat koneistajan/metallialan koulutuksen. Pärjäät kiireen keskellä ja saat tulosta aikaiseksi. Työturvallisuuskortti ja suomenkielentaito on edellytys työllistymiselle. Ohjeet ja turvallisuusasiat käydään läpi Suomeksi. Valituille tehdään suppea turvaselvitys, joten nuhteeton tausta on edellytys työllistymiselle. 

Pääsääntöinen työaika arkipäivisin. Toivomme joustoa työaikojen suhteen. Työsuhde on määräaikainen, mutta valitulla työnhakijalla on mahdollisuus myös työllistyä muihin tehtäviin. 

Täytä hakemus nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut heti ja soveltuvat hakijat työllistyvät projektiin, joten toimi pikaisesti.