(Poistunut julkaisusta)

Prosessihoitaja
Nordic Gold

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Raahen kultakaivoksen startatessa, etsimme rikastamolle mielenkiintoisiin prosessinhoidon tehtäviin innokkaita ja kultaisen asenteen omaavia työtekijöitä.

Tarjoamme vaihtelevia tehtäviä kiven murskaamisesta aina lopputuotteen valmistukseen. Työsi on erilaisten prosessiteollisuuden osakokonaisuuksien hoitoa ja valvontatehtäviä – mm. laadunvalvontaa, tuotannon ongelmiin reagointia, sekä prosessin käynnissä pitämistä ja muita tuotannossa esiintyviä tehtäviä.

Odotamme, että olet aidosti innostunut oppimaan, asenteesi työhön on oma-aloitteinen ja olet valmis tinkimättömästi noudattamaan työturvallisuusohjeita, sekä muita alueen toimintatapoja.

Eduksi katostaan jonkin teknisen alan peruskoulutus ja aikaisempi kokemus työskentelystä teollisuudessa.

Työtä tehdään viidessä vuorossa 12 tunnin vuororakenteella.

Tarjoamme Sinulle vakinaisen työn, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pikaisesti. Aloitamme hakemusten käsittelyn heti ja ensimmäiset paikat täytetään sopien henkilöiden löydyttyä.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä rekrytoijimme: Jaakko Schroderus 050-3252404 tai Anna-Maija Räisänen puh. 050-5532150. Emme käsittele sähköpostihakemuksia, joten jätäthän hakemuksen ilmoituksen hakulinkin kautta.