(Poistunut julkaisusta)

Prosessiharjoittelija (3) / Tampereen Vesi
Tampereen kaupunki, Tampereen Vesi Liikelaitos, Jätevedenpuhdistus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 67 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme kolmea prosessiharjoittelijaa Tampereen Vedelle ajalle 3.5.-31.8.2021.

Prosessiharjoittelijan tehtävään kuuluu biologisen prosessin ohjausta, valvontaa ja säätöä Tampereen Veden jätevedenpuhdistamoilla. Lisäksi prosessiharjoittelijan tehtäviin kuuluu altaiden, säiliöiden sekä laitteistojen pesu- ja huoltotöitä.

Tehtävään vaaditaan vähintään 18 vuoden ikä, yhden vuoden opinnot esimerkiksi prosessi-, kemian-, vesi- tai ympäristötekniikasta. Eduksi katsotaan B-ajokortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lasse Järvinen puh. 044 431 4016.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lasse Järvinen puh. 044 431 4016