Prosessiautomaatiosuunnittelija, kokoaikainen, Etteplan, Tampere
Etteplan Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021
Haluatko työskennellä isossa insinööritalossa ja nähdä isojen asiakkuuksien toimintaa läheltä? Oletko kiinnostunut ja innostunut pitkäjänteisestä suunnittelutyöstä? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme prosessiautomaatiosuunnittelija! 
 
Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Etteplanille, prosessiautomaatiosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Työ on kokoaikainen ja tulet työllistymään Clevryn kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.  
 
Prosessiautomaatiosuunnittelijan tehtävässä pääset kokonaisvaltaisesti osaksi automaation toiminnallista suunnittelua. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on aiempaa suunnittelukokemusta teollisuuden prosessiohjauksen suunnittelusta. Aiempi soveltuva asennus- tai käyttöönottokokemus katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua ja kykyä oppia uusia järjestelmiä. Kyky työskennellä asiakasrajapinnassa katsotaan eduksi. Työssä on mahdollisuus päästä tekemään myös sovellussuunnittelua, joten lopullinen työnkuva tulee määräytymään valitun henkilön taustan perusteella.
 
Asiakasyritys 
Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta.
Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.
Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi 

Pääasialliset tehtävät 
 • Prosessiautomaation perussuunnittelu tai ohjelmisto-/sovellussuunnittelu
 • Ohjaus-, säätö- ja lukituskaavioiden laadinta
 • Automaation toimintakuvaukset
 Odotamme sinulta 
 • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa AMK/DI (esim. sähköautomaatio)
 • Näkemystä tai kokemusta teollisuuden prosessiautomaation puolelta. Eduksi katsotaan kokemus työmaalta asentajana
 • Kokemusta tietokantapohjaisista suunnittelujärjestelmistä, kuten Siemens COMOS sekä CAD-sovelluksista, kuten Autocad ja CADS
 • Sovellussuunnittelussa kokemusta mm. Siemens PCS7 ja Valmet DNA -järjestelmistä sekä valvomojärjestelmistä kuten AVEVA System Platform ja Siemens WinCC
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteisuutta ja kiinnostusta pitkäjänteiseen suunnittelutyöhön

 Tarjoamme sinulle 
 • Mahdollisuuden päästä työskentelemään isoon insinööritaloon ja näkemään isojen asiakkuuksien toimintaa läheltä
 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi prosessiautomaatio- tai sovellussuunnittelun parissa
 • Kiinnostavia uramahdollisuuksia
 • Ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Kattavan perehdytyksen
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 19.9.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 
 
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1494965
 • Tehtäväalue: IT, Toimistotyö
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 19.9.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa (a) clevry.com)
 • Sijainti: Tampere