Prosessiasiantuntija
Oy Hartwall Ab

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Meillä Lahdessa valmistetaan rakastettuja juomia joka lähtöön. Nyt haemme kotipanimollemme uutta työkaveria, joka auttaa kehittämään järjestelmiämme vielä toimivammiksi. Haemme nyt järjestelmä- ja kehitystiimiimme

PROSESSIASIANTUNTIJAA

Prosessiasiantuntijana pääsee osaksi projektitiimiä, jonka päätyönä on meille uuden, SAP Extended Warehouse Management -varastonohjausjärjestelmän käyttöönotto: päävastuusi on kehittää ja testata prosesseja yhdessä tiimin kanssa. Sinusta tulee yksi ensimmäisistä SAP EWM -käyttäjistä meillä, ja toimit järjestelmän asiantuntijana Hartwallilla. Kun järjestelmä otetaan meillä käyttöön, tuet ja opastat hartwallilaisia sen käytössä.

Tehtävässä pääsee tekemään töitä hartwallilaisten kanssa eri puolilta taloa: työskentelet tiiviisti yhdessä tuotannon ja logistiikan organisaatioiden kanssa, ja mukaan mahtuu niin työntekijöitä, asiantuntijoita kuin esihenkilöitä. Tukea on aina tarjolla: apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit, konsernimme IT-tiimi ja projektissa mukana olevat partnerit Hartwallin ulkopuolelta.

Tehtävä on vakituinen ja työpaikkasi on kotipanimollamme Lahdessa. Normaalien toimistotyöaikojen lisäksi työnkuvaan kuuluu osallistumista testauksiin, joita järjestetään toisinaan myös viikonloppuisin. Tehtävässä raportoit järjestelmäpäällikölle ja projektipäällikölle.

Millainen työkaveri meillä on kiikarissa?

Arvostamme kokemusta prosessikehityksestä sekä SAP-järjestelmistä. Suuri plussa on myös ymmärrys Master Data -asioista sekä siitä, miten tiedot linkittyvät yhteen ERP:n ja EWM:n sekä muiden järjestelmien kanssa toimitusketjussa.

Tehtävässä tarvitaan:

 • luontaista kykyä ja halukkuutta oppia käyttämään uusia järjestelmiä
 • halua ymmärtää tuotanto- ja toimitusketjun liiketoimintaa ja sen prosesseja
 • taitoa kommunikoida sujuvasti englannin kielellä
 • halua tehdä töitä yhdessä laajassa kansainvälisessä tiimissä
 • tiimipelaajan ominaisuuksia: haluat omalla työlläsi varmistaa, että muilla on parhaat edellytykset hoitaa oma tonttinsa hyvin
 • joustavuutta ja paineensietokykyä: et hätkähdä vaikka aikataulut olisivat tiukkoja ja suunnitelmat muuttuisivat
 • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä

Lisäksi muu kielitaito (saksa, tanska) on ehdoton valtti, samoin innostus IT-asioita kohtaan. Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi AMK-insinööri, mutta myös työkokemus puhuu puolestaan.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on aito kiinnostus tekemiseen ja haluat oppia uutta. Meillä Lahdessa sanottaisiin, että sinulla on lasi puoliksi täynnä: näet asioissa mahdollisuuksia ja haluat kehittää toimintaamme vielä paremmaksi ja sujuvammaksi.

 

Meillä rakennetaan Suomen virkistävintä työpaikkaa

Hartwallilla hyvinvointi ei ala töistä lähtiessä, vaan töihin tultaessa. Uskomme, että hyviä asioita tapahtuu, jos myös työpaikalla on mahdollisuus virkistyä. Meidän tavoitteemme on olla koko maan virkistävin työpaikka ja teemme kovasti töitä sen eteen. 

Hartwallilaiset ovat mahtavia työkavereita ja meillä viihdytään hyvin. Myös edut ovat kohdillaan: laajan työterveyshuollon, monipuolisten harrastusryhmien ja hyvinvointi-, matkailu- ja liikuntaetujen lisäksi saat valita mieleisesi juomakorin joka kuukausi. Meiltä saa muutakin virkistystä perinteisempien etujen lisäksi: hartwallilaisille on usein jaossa esimerkiksi keikka-, urheilu- ja festarilippuja.

Innostuitko? Hienoa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Järjestelmäpäällikkö Antti Linna Puh. 040-7787623. Soittoajat: pe 15.10 klo 10-12 & ke 20.10. klo 9-10, tai voit laittaa tiedustelua sähköpostilla antti.linna@hartwall.fi

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021. Etenemme prosessissa tarvittaessa jo hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1511388
 • Tehtäväalue: IT, Prosessiteollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Lahti, Päijät-Häme
 • Lisätietoja antaa: Järjestelmäpäällikkö Antti Linna