(Poistunut julkaisusta)

Prosessiasiantuntija
Leijona Catering

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Me katamme pöydän tunturin laelle, kannonnokkaan tai kristallikruunujen alle – sinne missä ruokaa ikinä tarvitaan. Tule kehittämään Leijonan vahvoja tuotantoprosesseja valtakunnallisessa verkostossa!

Etsimme päätoimipaikkaamme Kuopioon vakituiseen työsuhteeseen

PROSESSIASIANTUNTIJAA

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammattikeittiöiden maailmaan ja mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden toimintamalleja. Saat loistavat työkaverit, erinomaiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää sekä itseäsi että työpaikkaasi.

Prosessiasiantuntijan tehtävässä vastaat Leijonan tuotantoon ja toimitusketjuun liittyvien prosessien kartoituksesta ja kehittämisestä digitalisaation tuomia mahdollisuuksia hyödyntäen. Koordinoit tuotantolaitekantaamme ja hoidat myös tilahallinnan ja energiatehokkuuden kehittämiseen ja ohjaamiseen liittyviä tehtäviä. Työhösi kuluvat myös hankintaan liittyvät kehitystehtävät yhteistyössä hankintapäällikkömme kanssa.

Toivomme sinun olevan ulospäinsuuntautunut, omaat hyvät kommunikaatio- ja tiimityöskentelytaidot sekä valmiudet kouluttaa Leijonan henkilöstöä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sinulta vastuullista työskentelyotetta, itsenäistä tehtävien hoitamista ja taitoa priorisoida. Osaat myös hahmottaa toimintaympäristön muutokset ja kehityssuunnat.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. tuotantotaloudesta tai vastaava, vahva tuotantoprosessiosaaminen ja vähintään viiden vuoden kokemus tuotannon ja laitekannan kehittämisestä. Kokemus kouluttamisesta ja valmentamisesta sekä hankintatoiminnasta katsotaan eduksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta kotimaassa.

Haluatko laittaa lusikkasi Leijonan soppaan?

Työ alkaa sopimuksen mukaan, heti.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 14.11.2018 mennessä osoitteeseen jop@birn-partners.com

Lisätietoja tehtävästä:

Jouko Pitkänen, Birn+Partners Finland Oy
puh. 050 389 0504 keskiviikkona 7.11. klo 13.00–14.00 ja maanantaina 12.11. klo 12.00 tai sähköpostitse jop@birn-partners.com