(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-/varastotyöntekijä, Tarvasjoki
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Rehux Oy on suomalainen kasvava ja kehittyvä yritys, joka tuottaa tasokkaita rehuvaihtoehtoja sika- ja siipikarjatiloille.

Rehux hakee joukkoonsa sitoutumishaluista, toimeliasta ja positiivisen asenteen omaavaa prosessi-/varastotyöntekijää.

Työ on hyvin monipuolista ja työtehtävät kehittyvät osaamisen karttuessa. Alussa työ pitää sisällään mm. kuorman purkua ja säkkien tyhjennystä. Huomioithan, että toimialasta johtuen työympäristössä on ajoittain pölyistä.

Tehtävä vaatii oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, säntillisyyttä sekä ripeyttä ja jonkin verran myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Et jää sormi suussa odottamaan, mikäli tulee ongelmatilanne vastaan vaan sinulla on can do-asenne. KYSYVÄ EI TIELTÄ EKSY!

Asiakas on valmis kouluttamaan sinut vaativampiin tehtäviin työtaidon karttuessa eli olethan halukas ja utelias oppimaan uusia taitoja ja kasvamaan sekä kehittymään alan kovan luokan ammattilaiseksi.

Eduksesi luemme tehdasympäristössä työskentelyn, kokemuksen prosessityöstä, trukinajotaidon ja logistiikka-alan tuntemuksen.

Töitä tehdään tosissaan, mutta ei tosikkomaisesti. Työpaikkaviihtyvyys ja hurttihuumori ovat tärkeitä, ovathan ne sinullekin?

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen ja kannustavien esimiesten vankkumattoman tuen, ajatuksella kaikki on opittavissa.

Tunnistitko itsesi? Laita meille hakemusta ja valitse "laajahakemus" niin pystymme heti näkemään kuinka hyvä tyyppi olet.