(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- tai tutkimusinsinööri
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Oletko sinä uusi PROSESSI- TAI TUTKIMUSINSINÖÖRIMME?

Haemme nyt bioliuotusosastolle prosessi-insinööriä noin 1,5 vuotta kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen ja tutkimusinsinööriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi prosessi-insinöörinä kuuluu tuotannon seurantaan ja kehittämiseen sekä bioliuotusprosessin ohjaukseen liittyvät tehtävät. Pidät yllä liuostasetta, seuraat liuotusprosessin etenemistä sekä ohjaat operaattoreita prosessitehtävissä. Lisäksi suunnittelet ja ohjaat turvallisuuteen ja prosessin kehittämiseen tähtääviä toimenpiteitä ja projektityyppisiä hankkeita.

Tutkimusinsinöörinä tehtäviisi sisältyvät kenttä- ja laboratoriomittakaavan koetoiminnan suunnittelu, seuranta ja siihen liittyvät huoltotoimenpiteet sekä näytteenotto.

Lisäksi molempiin työtehtäviin kuuluu itsenäistä tutkimustyötä ja siihen liittyvää raportointia. Omaat luovaa ajattelua ja sinulla on valmiudet koesuunnitteluun. Tehtävät sisältävät myös erilaisten liuotusennusteiden laadintaa ja prosessin analysointia sekä kehitystyötä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Sinulla on soveltuva kemian tai tekniikan alan koulutus. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. B-ajokortti on välttämätön tuotantoalueilla liikkumiseen.

Tehtävässä on eduksi seuraavat osaamisalueet: prosessitekniikka, kemia, laboratoriotyöskentelytaidot, kenttätyöskentelykokemus, hydrometallurgia, mineralogia, ohjelmisto-osaaminen (esim. Excel, R-ohjelmointiympäristö, Python, AutoCAD, Inkscape).

Etsimme uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, niin ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa osastopäällikkö Ville Heikkinen ja tutkimusinsinöörin tehtävästä tutkimusinsinööri Anni Keränen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2020 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi > Avoimet työpaikat

Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.