(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- ja ylläpito-operaattori Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Finavia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020
Finavia Oy
Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.
Toimenkuva
Helsinki-Vantaan Lentokentällä rakennetaan jatkuvasti entistäkin parempaa palvelua, jonka myötä etsimme tiimimme vahvistukseksi prosessi- ja ylläpito-operaattoria. Tehtävässä tulet vastaamaan matkatavarakuljetinjärjestelmien huollosta ja operoinnista, sekä ylläpidät lisäksi tarvittaessa lentoaseman turvatekniikkaa, matkustajasiltoja ja automaattiovia.

Prosessi- ja ylläpito-operaattorina päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kuljetinjärjestelmien operatiiviset toiminnot, kuten matkatavarajärjestelmän toimivuuden ja sujuvuuden varmistaminen sekä kuljetinlaitteistojen ennakoiva ja korjaava kunnossapito. Toimimme sujuvasti yhteistyössä lentokentän eri sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta
Hyvät valmiudet tehtävään antaa tekninen koulutustausta, esimerkiksi automaatio-, sähkö- tai mekaniikka-alalta. Aiempi työkokemus kappaletavara-automaatiojärjestelmistä tai esimerkiksi logistiikkakeskuksista on eduksi. Prosessi- ja ylläpito-operaattorin työ on nopeatempoista ja edellyttää paikoin työskentelyä tiukkojen aikataulujen puitteissa. Työympäristö ilmailu- ja turvallisuusaiheiden parissa vaatii tekijöiltään myös huolellista ja tarkkaa työtapaa. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen tekijä, sekä samalla asenteeltasi joustava ja palveluhenkinen ammattilainen.
Muut tiedot
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 2-vuorotyö. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä moitteetonta taustaa liikenteessä. Työntekijäehdokkaille teetetään turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa, kansainvälisessä ja nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Työskentely Finavialla tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, palkitsevat työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Pohjois-Euroopan parhaaksi valitulla lentoasemalla.

Kiinnostuitko - lähetäthän nyt hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@eezy.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 08.03.2020 mennessä.