(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- ja ylläpito-operaattoreita, kesätyö
Finavia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Equipment Maintenance –yksikkö vastaa lentoasemalla automaattisen matkatavarakuljetinjärjestelmän ylläpidosta, operoinnista ja prosessien ohjaamisesta. Tämän lisäksi yksikön vastuualueisiin kuuluvat myös mm. turvatekniikan, matkustajasiltojen sekä automaattiovien ylläpitotehtävät.

Haemme Helsinki - Vantaan lentoasemalle touko-elokuuksi huolto- ja ylläpitotehtäviin

prosessi-ja ylläpito-operaattoreita

Tehtävä painottuu matkatavarakuljetinjärjestelmän operointi-, huolto- ja ylläpitotehtäviin. Vastaat tehtävässä mm. matkatavarajärjestelmän prosessien toiminnasta ja ongelmatilanteiden ratkaisemisesta. Tehtävään kuuluvat lisäksi erilaiset automaattiovien- ja turvatekniikkajärjestelmien huolto-, ylläpito ja korjaustyöt.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää paineensietokykyä ja valmiuksia työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa teknisessä tuotantoympäristössä. Suurien prosessikokonaisuuksien hahmottaminen ja hallinta ei tuota sinulle ongelmia ja pystyt kommunikoimaan tilannekuvaa tehokkaasti eri sidosryhmille.
Olet jo valmistunut / valmistumassa tämän vuoden aikana toisen asteen soveltuvasta teknisestä koulutuksesta (esim. mekaanisen puolen kunnossapito-, automaatio-, sähkö- tai elektroniikka-asentaja) tai sinulla on vastaavia AMK / Korkeakouluopintoja. Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä ja kappaletavara-automaatiojärjestelmistä luetaan eduksi.

Odotamme, että olet tiimityötaitoinen, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla pysyy langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa. Olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut logistiikkaprosesseista. Työssäsi käytät erilaisia ohjelmistosovelluksia, joten hyvät it-taidot sekä englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen on välttämätöntä. Tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Työ on 2-vuorotyötä.

Hae tehtävää 28.2.2020 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa; www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.