(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- ja ylläpito-operaattoreita Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Finavia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Finavia Oy
Finavia Oyj on lentoasemayhtiö, jonka tavoitteena on tehdä matkustamisesta sujuvaa ja mutkatonta. Lentoasemaverkostoomme kuluu 21 lentoasemaa eri puolilla Suomea. Päälentoasemamme Helsinki-Vantaa on johtava eurooppalainen kauko- ja vaihtoliikenteen solmukohta. Yhdessä lentoasemillamme toimivien kumppaniemme kanssa tarjoamme matkustajille maailmanluokan palveluita ja teemme heidän liikkumisestaan turvallista ja huoletonta.
Toimenkuva
Helsinki-Vantaan Lentokentällä rakennetaan jatkuvasti entistäkin parempaa palvelua, jonka myötä etsimme tiimimme vahvistukseksi uusia prosessi- ja ylläpito-operaattoreita. Tehtävässä tulet vastaamaan matkatavarakuljetinjärjestelmien huollosta ja operoinnista, sekä ylläpidät lisäksi tarvittaessa lentoaseman turvatekniikkaa, matkustajasiltoja ja automaattiovia.

Prosessi- ja ylläpito-operaattorina päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kuljetinjärjestelmien operatiiviset toiminnot, kuten matkatavarajärjestelmän toimivuuden ja sujuvuuden varmistaminen sekä kuljetinlaitteistojen ennakoiva ja korjaava kunnossapito. Toimimme sujuvasti yhteistyössä lentokentän eri sidosryhmien kanssa.
Odotamme sinulta
Hyvät valmiudet tehtävään antaa tekninen koulutustausta, esimerkiksi automaatio-, sähkö- tai mekaniikka-alalta. Aiempi työkokemus kappaletavara-automaatiojärjestelmistä tai esimerkiksi logistiikkakeskuksista on eduksi. Prosessi- ja ylläpito-operaattorin työ on nopeatempoista ja edellyttää paikoin työskentelyä tiukkojen aikataulujen puitteissa. Työympäristö ilmailu- ja turvallisuusaiheiden parissa vaatii tekijöiltään myös huolellista ja tarkkaa työtapaa. Toivomme, että olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja ratkaisuhakuinen tekijä, sekä samalla asenteeltasi joustava ja palveluhenkinen ammattilainen.
Muut tiedot
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen 2-vuorotyö. Tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä moitteetonta taustaa liikenteessä. Työntekijäehdokkaille teetetään turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän monipuolisessa, kansainvälisessä ja nopeasti kehittyvässä työympäristössä. Työskentely Finavialla tarjoaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen, palkitsevat työsuhde-edut sekä mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Työpisteesi sijaitsee Pohjois-Euroopan parhaaksi valitulla lentoasemalla.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän sähköisen hakemuksen osoitteessa www.vmp.fi ja liität mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen. Kohdistathan hakemuksesi prosessi- ja ylläpito-operaattorin tehtävään. Haastatteluja käydään jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5109.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Tiina Sandell, tiina.sandell@vmp.fi, 040 307 5109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.07.2019 mennessä.