(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- ja laitossuunnittelija
RE Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Rekrytointi-ilmoitus

 

RE Group on monialainen suunnittelutoimisto, joka toimii kotimaassa ja kansainvälisesti asiakkaiden pitkäjänteisenä yhteistyökumppanina. Olemme erikoistuneet elintarviketeollisuuteen, kauppaan, logistiikkaan ja julkishallintoon. Yrityksemme on mukana projektien elinkaaren kaikissa vaiheissa, liiketoiminnallisten tarpeiden tarkastelusta avainten luovutukseen. Vahva kokemus tuotannon, logistiikan ja kaupan vaatimuksista takaa analyysien ja projektien joustavan sujumisen kaikilla osa-alueilla. Käytössämme on nykyaikaiset simulointi-, suunnittelu- ja laskentaohjelmistot. Suunnittelutyössä hyödynnämme tietomallia oikean lopputuloksen saavuttamiseksi. Meitä on 55 eri alojen asiantuntijaa.

RE Groupin prosessi- ja laitossuunnittelijat tarjoavat ratkaisuja vaativiin tuotantotekniikan suunnittelukohteisiin. Tuotantotekniikan osaamisalueita ovat prosessi-, tehdas-, putkisto- ja prosessiautomaatiosuunnittelu. Lisäksi osaamme pakkaamisen ja varastoinnin. Tyypillinen tehdassuunnitteluprojekti käsittää useita suunnittelualoja, joissa lähes aina on tavoitteena parantaa merkittävästi tuottavuutta verrattuna olemassa oleviin tehtaisiin. Tunnemme erityisen hyvin elintarvike-, kemian- ja kappaletavarateollisuuden.

 

RE Group etsii nyt prosessi- ja laitossuunnittelijaa

 

RE Group etsii nyt prosessi- ja laitossuunnittelijoita elintarviketeollisuuden suunnittelu- ja projektipäällikkötehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää tiimipelaajan asennetta sekä halua toimia asiakasprojekteissa. Kiinnostuksesi ja taustasi huomioiden sinulla on mahdollisuus päästä mukaan myös ulkomaanprojekteihin. Odotamme sinulta pitkän tähtäimen sitoutumishalukkuutta, sillä tässä tehtävässä pääset syventymään alaan, jonka osaajia on Suomessa vähän.

 

Odotamme:

•     Soveltuvaa amk tai ylempää korkeakoulutaustaa, esim. prosessi- ja tuotantotekniikka, kemian prosessi- tai      laitostekniikka, konetekniikka. Tehtävä soveltuu myös jatko-opiskelijalle, jolla on kokemusta em. tehtävistä. 

•      Sujuvaa suomen kielen taitoa

•      Erinomaista Office-osaamista

•      Tiimityötaitoja ja asiakasorientoituneisuutta

•      Aitoa innostusta ja oppimishalua!

 

Eduksi luetaan:

•      Autocad-osaaminen

•      Laskenta- ja simulaatio-ohjelmien tuntemus

 

Tarjoamme:

•      Todellisen oppimispolun kokeneiden ammattilaisten parissa

•      Rennon ja mukavan työyhteisön

•      Joustavuutta työaikajärjestelyihin

 

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi Juhani Takkiselle sähköpostiosoitteeseen juhani.takkinen@regroup.fi. Kerrothan hakemuksessasi, miksi kiinnostuit juuri tästä mahdollisuudesta ja mainitsethan ensimmäisen mahdollisen aloitusajankohtasi, palkkatoiveesi ja sinun tilanteeseesi sopivat viikkotyötuntimäärät. 

Yritykseemme voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.regroup.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Leif Salenius, leif.salenius@regroup.fi, p. 045 127 6053.