(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- ja koulutusvastaava
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme Jyväskylän toimipisteeseen Lasku- ja reskontrapalveluun prosessi- ja koulutusvastaavaa vakituiseen työsuhteeseen.

Lasku- ja reskontrapalvelumme tarjoaa asiakkaillemme mahdollisuuden ulkoistaa laskunvälitys sekä myyntireskontran hoito. Prosessi- ja koulutusvastaavana vastaat myyntireskontrapalvelumme operatiivisten prosessien ja työohjeiden mallintamisesta, dokumentoinnista, seurannasta, kehittämisestä, yhdenmukaistamisesta sekä kouluttamisesta. Tehtävässä sinulla on aktiivinen rooli kehitysprosessissamme, jossa toimit sekä prosessiemme asiantuntijana että uusien tai muuttuvien toimintamallien kouluttajana. Kouluttajana vastaat myös uusien työntekijöidemme perehdytyksestä.

Tehtävässä pääset toimimaan laajassa tehtäväkentässä useiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässä raportoit osastopäällikölle. Koska tehtävä on uusi, on sinulla mahdollisuus mallintaa rooli ja toimintamallit itsellesi toimivammalla tavalla.

Tehtävä menestyäksesi tarvitset

  • Innostuneisuutta, dynaamisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja
  • Kokemusta taloushallinnon tehtäväkentästä. Kokemus myyntireskontrasta on edellytys, muu kokemus, etenkin kirjanpidon kokemus, katsotaan eduksi
  • Kokemusta prosessien kehittämisestä
  • Kokemusta tai halua oppia liiketoimintaprosessien mallintamisesta (BPM)
  • Oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta ja itsensä johtamisen taitoja
  • Ratkaisukeskeisyyttä, innovointikykyä, kyseenalaistamisenkykyä sekä järjestelmällisyyttä
  • Projektityötaitoja; kykyä johtaa työryhmiä ja koordinoida työskentelyä
  • Erittäin hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja
  • Riittävää englannin kielen taitoa

Meillä työskentelet rennossa ja osaavassa porukassa, jossa autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Viihtyisät ja modernit toimitilamme sijaitsevat kauppakeskus Sepän yhteydessä. Käytäntömme mukaisesti tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Anna Johnson-Ferguson, p. 050 364 9582.

Hae tehtävään 7.4.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen tästä.