(Poistunut julkaisusta)

Prosessi- ja käyttöinsinöörejä
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Consumer Board -divisioona tarjoaa ja kehittää kuluttajapakkauskartonkeja paino- ja pakkaussovelluksiin. Laaja kartonki- ja päällystevalikoima soveltuu moniin pakkauskonsepteihin ja pakkausten optimointiin, kuten nestepakkauksiin sekä elintarvikkeiden, lääkkeiden ja ylellisyystuotteiden pakkauksiin. Palvelemme brändien omistajia ympäri maailmaa ja vastaamme kasvavaan kysyntään laajentamalla liiketoimintaamme Kiinan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen kaltaisille kasvumarkkinoille.

Imatran tehtaisiin kuuluu kaksi tehdasyksikköä, Kaukopää ja Tainionkoski. Imatran tehtailla valmistetaan nestepakkaus-, elintarvike- ja graafisia kartonkeja sekä joustopakkauspapereita yhteensä noin miljoona tonnia vuodessa. Tuotannosta menee yli 90 % vientiin, tärkeimpänä markkina-alueena Eurooppa. Henkilöstöä Imatran tehtailla on Stora Enson palveluksessa noin 1050.

Stora Enso Imatran tehtaat hakee prosessi- ja käyttöinsinöörejä kartonkituotantoon Imatran tehtailla.

Tehtäväkuvaus

Keskeisiin tehtäviin prosessi- ja käyttöinsinööreillä kuuluvat laadun ja tuotantolinjan käytettävyyden varmistaminen, tuotantotehokkuuden kehittäminen sekä yhteistyö kunnossapidon kanssa. Työturvallisuuden varmistaminen ja kehittäminen ovat myös olennainen osa työtäsi. Prosessi- ja käyttöinsinööri raportoi tuotantolinjasta vastaavalle käyttöpäällikölle.

Tehtävävaatimukset

Haemme tiimipelaajaa, jolla on jonkin verran kokemusta tuotantolinjan käyttötehtävistä, kehitys- ja muutoshankkeiden suunnittelusta ja läpiviennistä. Odotamme sinulta aktiivisesti ratkaisuja hakevaa otetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kunnossapidon tuntemusta ja englannin kielen taitoa. Kykenet myös työskentelemään itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja osaat priorisoida työtäsi. Arvostamme joustavaa otetta työhön, tahtoa ja kykyä edetä vaativampiin haasteisiin ja kiinnostusta ulkomailla työskentelyä kohtaan. Sinulla on alalle sopiva korkeakoulu- tai insinööritasoinen koulutus.

Jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 29.7.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Tuotantopäällikkö Kati Ekman, +358 40 569 7829 tai kati.ekman@storaenso.com

Tuotantopäällikkö Toni Tahvanainen, +358 40 777 9533 tai toni.tahvanainen@storaenso.com

Tuotantopäällikkö Mikko Nieminen, +358 40 773 8914 tai mikko.nieminen@storaenso.com

Imatra on Suomen kansallisihme. Kaupungissa yhdistyvät pikkukaupungin idylli, vaivaton arki, runsas tapahtumatarjonta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Lue lisää Asuimatralla.fi