Prosessi-insinööri
Manpower

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021


Chemigate Oy on modifioituja tärkkelyspohjaisia side- ja liima-aineita tekniseen käyttöön valmistava ja myyvä suomalainen yhtiö. Keskeinen päämäärämme on palvella asiakkaitamme luonnosta peräisin oleviin raaka-aineisiin (tärkkelykset) pohjautuvilla, ekologisesti kestävillä vaihtoehdoilla, jotka täyttävät kestävän kehityksen korkeimmatkin vaatimukset. Pääasialliseen asiakaskuntaamme kuuluu paperi- ja kartonkiteollisuus ja markkina-alueemme on modifioitujen tärkkelysten osalta Suomi, Ruotsi ja läntinen Venäjä sekä muiden tuotteiden osalta Eurooppa ja Aasia. Perustamme menestyksemme henkilöstömme vankkaan osaamiseen ja asiakkaidemme tarpeiden erinomaiseen tuntemukseen. Lisätietoja: www.chemigate.fi

Haemme nyt Lapualle vakituiseen työsuhteeseen

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

vastaamaan uudentyyppisen biopohjaisen tuotteen tuotannosta. Tehtävä jakaantuu uuden tuotantoprosessin käyttöönottoon sekä tuotannon ohjaukseen. Työn aloitus syyskuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Uuden tuotantoprosessin käyttöönotossa olet mukana tuotantolinjan rakennusprojektissa, laadit ohjeistukset tuotannolle ja laadunvalvonnalle. Vastuullasi on myös tuotantotyöntekijöiden perehdyttäminen ja opastaminen linjan toimintaan. Osallistut myös tuotannonohjauksen ja laadunseurannan raportointiohjelmistojen sekä prosessiautomaation kehittämiseen.

Tuotannon ohjauksessa työhösi kuuluu mm. yhteydenpito raaka-ainetoimittajiin ja laitetoimittajiin, operaattoreiden koulutus sekä tuotteiden laadun ja tuotantotehokuuden kehittäminen. Koordinoit ja ohjaat myös kunnossapitoa sekä selvität prosessipoikkeamia.

Odotamme sinulta

- kemiantekniikan insinöörin (AMK) tai DI -koulutusta

- teollisuuden tuotantokokemusta vähintään 3 vuotta

- koulutusta vastaavissa tehtävissä

- suomen ja englannin kielen taitoa (hyvä suullinen ja kirjallinen)

- itsenäistä ja omaaloitteista työskentelytyyliä

- hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja

- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia

- prosessi ja laitetekniikan tuntemusta

- automaatioosaamista


Arvostamme

- esimiestyökokemusta

- laatujärjestelmien ja työsuojelutoiminnan tuntemusta

- kunnossapidon ja investointihankkeiden toteuttamisen tuntemusta

- jätevesien käsittelyprosessien tuntemustaTarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen luotettavalla ja hyvämaineisella työnantajalla sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään saat hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 6.8.2021 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475266
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Mari Alahuhtala
  • Sijainti: Lapua, Etelä-Pohjanmaa