Prosessi-insinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme Metsä Fibren Kemin sellutehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

 

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ


Mitä pääset tekemään?

 

Prosessi-insinöörinä osallistut tuotannon teknisen suorituskyvyn ja tehtaan ympäristösuorituskyvyn kehittämiseen niin, että asetetut turvallisuus-, laatu-, tuotanto-, käytettävyys-, kustannus- ja ympäristötavoitteet saavutetaan yhteistyössä tuotantohenkilöstön sekä kunnossapito- ja kehitysorganisaation kanssa.
Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi ja toimit myös projekteissa tuotannon edustajana ja teet esiselvityksiä kehityshankkeille.

Työskentelyotteesi on käytännönläheinen ja huolehdit prosessinkehityksestä ja kehitysinvestointitarpeiden kartoituksesta yhteistyössä osastoinsinöörien, kunnossapito- ja kehitysorganisaation sekä laitetoimittajien kanssa. Voit toimia myös sisäisenä kouluttajana oman osaamisen puitteissa.

 

Millaista osaamista etsimme?


Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, aikaisempi kokemus vastaavista prosessiteollisuuden asiantuntija- tai esimiestehtävistä on eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja, tavoitehakuisuutta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa halua ja innostusta kehittää omaa ja organisaation osaamista.

 

Miksi Metsä?

 

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avaimet ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin.

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin? 


Haluatko kuulla lisää?

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi tehtaan tekniselle päällikölle Markku Åmanille p. 040 849 5849.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 27.9.2020 saakka.

Onnea hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot