(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Työnkuvasi

Haemme nestemäisen jätteen käsittelyyn prosessi-insinööriä Loviisan voimalaitoksen ydinvoimalaitosjätteet-ryhmään. Ryhmä vastaa voimalaitoksen konventionaalisen sekä matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä ja loppusijoituksesta. Kiinteytyslaitoksella nestemäinen radioaktiivinen jäte kiinteytetään betoniin loppusijoitusta varten.

Toimit kiinteytyslaitoksen kunnossapito- ja muutostöiden vastuuhenkilönä, eli varmistat kiinteytyslaitoksen tuotannon edellytykset pitämällä tekniikan kunnossa ja organisoit yhteistyötä kunnossapidon ja tuotannon välillä. Osallistut tuotannon viikkotöiden suunnitteluun yhdessä työnjohdon kanssa, ja toimit tarvittaessa työnjohtajan sijaisena. Toimit myös kiinteytystapahtumassa prosessin päävastuullisena, mikä edellyttää kiinteytyslaitoksen prosessien ja ohjausjärjestelmän syvällistä opiskelua ja sisäistämistä. Tarkastat ja päivität aineistoja ja ohjeistoja omalta vastuualueeltasi. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolista, haastavaa, mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä, joka jatkuu vuosikymmeniä. Tuoreen tuotantoprosessin parissa, kasvavassa kehittyvässä ydinvoimalaitosjätteet ryhmässä, pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja omaa työtäsi, sekä varmistamaan ydinjätteen turvallista käsittelyä. Työmme kivijalka ovat sitoutuneet, joustavat, osaavat kollegat ja hyvä yhteistyö. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää vankkaa prosessiosaamista, hyvää käytännön organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä turvallisuusajattelun sisäistämistä. Viihdyt ryhmässä ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Hoidat mielelläsi töiden koko skaalaa ulottuen käytännön töistä toimistoon.

Ydinjäte- betoni- ja kunnossapito-osaaminen sekä kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi. Arvostamme myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Sopiva kokemuspohja on esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto prosessi-, kemian- tai ydinvoimatekniikan koulutusohjelmasta sekä vähintään 3 v työkokemus. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoa tehtävästä antaa Ilkka Ropponen, +358 10 455 3959, ilkka.ropponen@fortum.com ja/tai Mirkka Ek, +358 40 766 6869, mirkka.ek@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.