(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Metsä Fibren Äänekosken biotuotetehtaalle

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Millainen työ sinua odottaa?

Prosessi-insinöörin työtehtävät kohdentuvat tilanteen mukaan vastuullisiin kehityshankkeisiin, käytettävyystiimiin (prosessi, koneet ja laitteet) sekä ohjaustiimiin (esimiestyö). Prosessiin liittyvien ongelmatilanteiden ratkominen on osa työtehtävääsi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin biotuotetehtaan organisaatiossa, jossa sinulla on monipuolinen mahdollisuus kasvattaa omaa ammattitaitoasi sekä kasvaa yrityksemme mukana tuloksekkaalla työskentelyllä myös vaativampiin tehtäväkokonaisuuksiin. Tehtävän sisältö ja painopisteiden muutokset muodostavat vaihtelevan sekä mielenkiintoisen mahdollisuuden uuden oppimiseen.

Mitä odotamme sinulta?

Olet oma-aloitteinen, tavoitehakuinen ja hyvä ongelmanratkaisija. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja pystyt omaksumaan myös omaa vastuualuettasi laajempia kokonaisuuksia. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. InsAMK tai DI). Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista sekä kommunikoit sujuvasti myös englanniksi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi tehtaan kehityspäällikkö Minna Nyman (p. 050 598 7379) kertoo 3.1.2020 alkaen mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 19.1.2020 asti. Onnea hakuun!