(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
Oilon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Meitä oilonilaisia on yhteensä lähes 400 eri puolilla maailmaa. Eniten meitä on Lahdessa ja etsimmekin nyt Lahteen vakituiseen työsuhteeseen

PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

Tiimi, johon nyt haemme vahvistusta, toteuttaa monimuotoisia polttolaitteistotoimituksia. Päätyötäsi on prosessisuunnittelu sisältäen laitemitoitusta yhteistyössä laitetoimittajien kanssa sekä asiakasvaatimusten mukaisten prosessikaavioiden tekemistä.

Suunnittelemamme tuotteet valmistetaan Oilonin Lahden tehtaalla, joten pääset myös käytännössä näkemään työsi. Oman tiimisi lisäksi teet yhteistyötä muidenkin tiimien kanssa ja mm. pääset mukaan tarjousten tekemiseen sekä olet tukena käyttöönotoissa. 

Tässä työssä tarvitset mitoitustaitoa, laitetuntemusta, yhteistyökykyä ja tietenkin prosessitekniikan ymmärrystä. Hyvä englanninkielitaito on perusedellytys, sillä työskentelet eri puolilla maailmaa olevien oilonilaisten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä odotamme sinulla olevan sopiva osaamistausta ottaa vastuulliset suunnittelutehtävät nopeasti haltuusi. Toivomme, että sinulla on kehityshakuista asennetta ja olet aidosti kiinnostunut toimialastamme. Diplomi-insinöörin tai muu soveltuva korkeakoulututkinto antaa sinulle parhaat lähtökohdat työtehtävään. 

Kaipaatko lisätietoja? 

Tarkempia tietoja tehtävästä ja Oilonilla työskentelystä saat soittamalla Engineering Manager Riku Manniselle puh. 044 7576 749. 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti kuitenkin viimeistään 13.10.2019.