(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Haemme Olkiluotoon
PROSESSI-INSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt prosessi-insinööriä toimimaan laitevastaavana polttoaineen ja jätteenkäsittelytiimiin.

Tehtävänäsi on toimia polttoaineen ja jätteenkäsittelytiimissä laitevastaavana. Osallistut tehtävässäsi ydinpolttoaineen eri käsittelyvaiheisiin. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi OL1/OL2/OL3-laitosyksiköiden voimalaitosjätteiden käsittelyprosessin käyttö ja valvonta yhteistyössä muun tiimin ja kunnossapidon kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin koulutus tai vastaava teknisen alan pätevyys. Omaat erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi sinulla on motivaatio oppia uutta ja voimalaitosalan ammattilaisena olet innokas kehittämään toimintaa.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimiesimies Jere Tammela, puh. 040-567 2176.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 29.9.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!