(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Tehtäväsi on vedentuotantolaitosten ja jakeluverkon tilan ennakoiva seuranta sekä tuotantoprosessien hallinnan ja raportoinnin kehittäminen. Olet mukana tuotantoprosessien koeajojen ja käyttöönottojen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Diplomi-insinöörin tai muu soveltuva korkeakoulututkinto antaa sinulle parhaat lähtökohdat tehtävän hoitamiselle. Olitpa nuori tai varttuneempi ammattilainen, odotamme sinulta talousvedentuotannon prosessien ja vesikemian tuntemusta sekä kokemusta prosessien testauksesta ja kehittämisestä.

Mikrobiologian, hydrogeologian sekä instrumentointi- ja automaatiotekniikan tuntemus katsotaan eduksesi. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa ja arvostamme sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työyhteisömme arvostaa aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä tiimityöskentelyvalmiuksia.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jukka Tyrväinen, jukka.tyrvainen[at]jenergia.fi, p. 050 3100 177, varmimmin puhelimitse tavoitettavissa 10.9.2019 klo 14 – 16 ja 16.9.2019 klo 14 – 16.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 22.09.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen