(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt prosessi-insinööriä UPM Jämsänkosken tehtaan voimalaitokselle asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

UPM Specialty Papers valmistaa tarra- ja pakkauspapereita maailmanlaajuisille markkinoille sekä hienopapereita Aasian markkinoille. Sen asiakkaita ovat paperin jalostajat, jakelijat, vähittäismyyjät ja painotalot. UPM Specialty Papers on toimialansa kestävän kehityksen edelläkävijä, ja sen korkealaatuiset tuotteet valmistetaan Suomessa ja Kiinassa. UPM Specialty Papers työllistää globaalisti noin 2 000 ihmistä. www.upmspecialtypapers.com.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Voimalaitoksella huolehdimme tehtaan energian saannista ja riittävyydestä. Tehtaalta lähtee paperia asiakkaille noin 600 000 tonnia vuodessa. Toimitamme kaukolämpöä Jämsän kaupungin alueelle. Käyttöön, kunnossapitoon ja projekteihin liittyvät tehtävät hoidetaan tiimissä ja osaaminen kasvaa jatkuvasti. Tervetuloa mukaan tiimiin!" -Arto Heinjoki, energiapäällikkö

Mitä teet

Prosessi-insinöörinä vastaat Jämsänkosken paperitehtaan voimalaitoksen tuotantoprosesseista ja niiden kehityksestä yhdessä UPM:n kunnossapitotyöryhmän ja ulkopuolisten toimittajien kanssa. Tavoitteena on voimalaitoksen prosessien tehokas, vastuullinen ja kustannustehokas toiminta. Osallistut voimalaitoksen projekteihin eri rooleissa asiantuntijasta projektipäällikköön. Toimit tarvittaessa alueen operaattoreiden ja kunnossapitohenkilöiden esimiehenä. Tässä roolissa vastaat oman työryhmäsi työturvallisuudesta ja resursoinnista, sekä teet yhteistyötä tehtaan eri osastojen kanssa. Osallistut voimalaitoksen asiantuntijana mm. tehtaan seisokkisuunnittelun ja tehtaan toimintamallin kehittämiseen. Tavoitteena on tehtaan toimintavarmuuden ylläpitäminen luotettavasti yhteistyössä tuotannon- ja kunnossapidon kollegojen kanssa.

Kuka olet

  • Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (AMK tai DI)
  • Toimit oma-aloitteisesti ja olet yhteistyökykyinen
  • Sinulla on kokemusta voimalaitoksen prosesseista ja niiden jatkuvasta kehittämisestä
  • Prosessinohjausjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi
  • IT ohjelmistojen parissa työskenteleminen on sinulle luontaista

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

Tarjoamme monipuolisen mahdollisuuden toimia kansainvälisen metsäyhtiön kehitystehtävässä ja mahdollistamme ammatillisen kehittymisen kunnossapidon asiantuntijana. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa energiapäällikkö Arto Heinjoki, puh. 0407165856.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.9.2019 oheisen linkin kautta.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteys contactHR@upm.com, puh: 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.