(Poistunut julkaisusta)

Prosessi-insinööri
nLIGHT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Mahdollistaaksemme uusien tuotteiden kehittämisen, paremman tuottavuuden sekä tuotantokapasiteetin, haemme laatu- ja prosessikehitys-ryhmään

Prosessi-insinööriä

Vastuualueet

Tulet toimimaan kuidun vedosta vastaavana prosessi-insinöörinä, joka huolehtii kokonaisuudessaan kyseisen prosessin toiminnasta Lohjan yksikössä. Vastaat projektiluontoisesti kehittämisestä, ohjeistamisesta, seurannasta ja ongelmatapausten selvittämisestä. Olet osa Quality and Process Engineering -ryhmää, jonka koko on 6 henkilöä ja raportoit tuloksista yksikön QEHS-päällikölle.

Työskentelet pääosin sisäisten sidosryhmien kanssa, joten matkustamista ei tehtävässä juuri ole. Tuotekehitysprojekteissa sisäisen asiakkaan kanssa lyhyet ulkomaanmatkat eri toimipisteissä (Oregon tai Washington U.S., Shanghai Kiina) ovat mahdollisia.

Tiivistettynä tehtävän ajankäyttö prosentteina

  • Prosessikontrolliin ja -kehitykseen liittyvä työ 50%
  • Kuidun tuotekehitykseen liittyvä työ 30%
  • Muu 20%

Vaadittu aiempi kokemus ja osaaminen

Sinulla on tekninen tutkinto (esimerkiksi M.Sc., D.Sc., PhD) sekä kokemusta fyysisesti valmistettavan tuotteen, prosessien, tai mittausjärjestelmien kehittämisestä. Hyödyllisiä osaamisalueita ovat esimerkiksi SPC, Six Sigma, DOE, 8D sekä projektinhallinta.

Tehtävä vaatii hyviä vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä sekä määrätietoista työskentelyotetta. Kykenet tuomaan näkemyksesi selkeästi esille ja teet rohkeasti päätöksiä.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

nLIGHT on kovassa kannattavassa kasvussa oleva yritys, jolla on tarjota haastavia työtehtäviä monipuolisille osaajille. Ja tietysti myös urakehitysmahdollisuuksia kasvavan yrityksen sisällä. Prosessi-insinöörin tehtävänkuva on monipuolinen ja vastuullinen, joten on tärkeää, että kykenet ohjaamaan omaa työtäsi itsenäisesti, osaat priorisoida ja työskentelet suunnitelmallisesti.

nLIGHT tukee vahvasti myös oman osaamisen kehittämistä ja kouluttautumista työtehtävissä vaadittavan osaamisen kehittämiseksi.

Työsuhde-edut ja palkkaus bonusmalleineen ovat myös kilpailukykyisiä.

Organisaatiossa on keskusteleva, prosessi- ja tehtäväorientoitunut kulttuuri. Yksilöitä kunnioitetaan ja apua annetaan kollegoille. Osaavien ihmisten taitoja käytetään laajasti hyväksi organisaatiorajojen yli.

Kokeneiden kollegoiden lisäksi saat joustavat työajat ja etäpäivämahdollisuudet käyttöösi.

Mikäli uudet haasteet maistuisivat tässä vaiheessa uraa, niin laita meille CV ja hakemuksesi tulemaan. Hakemuksessa voisit myös mainita, että miksi haluaisit meille töihin ja mikä työn tekemisessä sinua motivoi?

Lisätietoja hausta:

Lisätietoja tehtävästä antaa nLIGHT Oy:n puolesta Marja-Leena Suomi (puhelin +358 40 900 8805). Tavoitettavissa parhaiten 15.-16.8 , 22.-23.8 ja 29.-30.8. .

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Personnel Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, 050 367 0862 .

Jätäthän hakemuksesi Personnel.fi sivuilla olevan hakulomakkeen kautta viimeistään 8.9.2019. – EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.